Facebook Twitter Email Pinterest

SM2-kuljettajat lauantain tauolla

29.01.2011 / SM2-kuljettajat lauantain tauolla

Huollossa ehdittiin saada kommentteja myös SM2-luokan kuljettajilta (nimen perässä sijoitus tauolla sekä ero kärkeen)

Esapekka Lappi, johdossa:
Hyvältä on tämäkin päivä tuntunut. Ei mitään omia mokia olla tehty, kaikki on tullut puhtaasti. Neljä sekuntia ollaan johtavaa Marko Mäntyä perässä. Ei ole mitään tilanteita ollut, hemmetin hyvin on tullut. Vauhti kyllä pystyisi kiristää, mutta sitten tulee taas tilanteita, joten ei oikein kannata. Nyt tämä on varmaa kyytiä ja on hyvä rytmi päällä. Näin on nyt hyvä.

Ville Hautamäki, viides + 16,0:
Juu, tänään on parempi päivä kuin eilen, eilen oli vähän sellainen treenipäivä. Tänään ajetaan jo vähän kilpaakin. Autoon tehtiin vähän jousitukseen muutoksia, ja nyt on parempi ajaa. Eihän tuossa Mäntyvaarassa ollut Lapille mitään sanomista, ja olisihan se huutava vääryys, jos tällaisella kotitekoisella autolla pantaisiin päihin tuollaista tehtaan kilpa-autoa. Ajetaan se mitään päästään ja nautiskellaan, on tärkeätä kuitenkin saada pisteitä kummaltakin päivältä.

Toni Tahvanainen, yhdeksäs + 52,8:
Ei oo oikein mennyt, nuotti oli vähän hakusessa seiskalla. Mutta ei tässä mitään.

Jukka Korhonen, kolmas + 12,3:
Eilinen pettymys on jo taaksejäänyttä elämää, ei tässä mitään. Kyllä me yritettiin ihan samalla lailla tulla, mutta ei vaan nyt... ei taida riittää autossa kulku nyt, ei mitään virheitä tullut, samalla tahdilla tullaan kuin eilen. Eilen oli vain huonoa tuuria, kun vetoakseli petti. Pistetään vielä ihan kaikki peliin, ei tässä missään tapauksessa vielä olla kotiin lähdössä.

Marko Mänty, toinen + 2,9:
Ei me enää Mäntyvaaran jälkeen johdossa olla, sillä Esapekka Lappi ajoi raviradalle niin kovan ajan, jäätiin Lapille kahdeksan sekuntia. Ei nää sovi mulle nämä yleisöpyöritykset jostain syystä. Ei tällä vain pääse tällä autolla niin kuin pitäisi. Siikakämä vei meiltä renkaat ihan loppuun. Kun taas mennään metsäpätkille, yritetään tulla minkä päästään. Vetonivel vaihdettiin eilen keskeytyksen jälkeen, pari säätöä tuossa huollossa vielä tehdään ja saadaan toivottavasti autoa vielä vähän paremmaksi. Iskareita yritetään vähän säätää, auto saisi olla loppupätkillä vähän kovempi, siellä on vähän röykkyistä osuutta.

Andreas Amberg, kuudes + 44,4:
Ihan kivasti on mennyt, tietä pitkin. Joo, onhan tää vähän hitaampaa ollut kilvanajaminen kuin mitä itse ajattelin nuotituksen jälkeen. Kolmonenkin oli niin pientä, että oli vaikea ajaa tällaisella Civicillä siellä. Tänään on mennyt ihan kivasti, mutta vähän on jarrupoljin pehmeä, mut kyllä se siitä. Ajetaan nyt maaliin ja otetaan jotkut pisteet. Viides sija on tavoite, siitä ei olla kaukana, joku varmaan edestä vielä keskeyttää.

Jussi Vainionpää, neljäs + 15,3:
Pakoputki katkesi Siikakämässä, vähän se vaikuttaa kulkuun, vähän ehkä on sen takia voimanpuutetta. Auto on vielä kyllä kunnossa. En tiedä yhtään miksi putki lähti, yhtäkkiä vaan huomattiin, että putkea puuttuu. Renkaatkin vähän loppuivat siihen samaan syssyyn, eli vähän harmittaa tuo. Kaikki renkaat otetaan nyt mukaan viimeiselle pitkälle pätkälle. Kolmen sakkiin lopputuloksiin yritetään ilman muuta. Viime vuonna oli paljon teknisiä ongelmia, toivottavasti tänä vuonna ei niitä enää tulisi.

Jaro Kinnunen, kahdeksas + 51,1:
Eilen keskeytettiin, eikä tämäkään päivä oikein hyvin ole lähtenyt käyntiin. On kipeä olo, ja migreeni vaivasi aamulla. Otin vähän droppia, ja kaipa se tästä. Ajamiseen huono olo kyllä vaikuttaa, harmi.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 34 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Juha Salo / Kristian Temonen 25 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 20 pistettä SAU (Rally2)
4. Juuso Metsälä / Jaakko Jäntti 16 pistettä KeurUA (R5)
5. Niclas Grönholm / Antti Linnaketo 13 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. SM-Ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM-Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa