Facebook Twitter Email Pinterest

Netissä kuvaa Vaakunan ykköseltä

18.02.2011 /

Ralli SM

Ralli SM -sarjan nettisivuilla kannattaa jatkossa käydä useammin tarkistamassa, koska on viimeksi YouTubeen laitettu tuoretta kuvaa SM-rallin erikoiskokeelta. Tarkoitus on näyttää musiikkivideotyyppisesti ja nopeasti erikoiskokeen tapahtumia.
"Projekti lähti siitä, että mietittiin, miten voitaisiin hyödyntää enemmän nettiä ja saada kaikenlaista kuvaa nopeasti ulos tästä hommasta. Oikean tv-ohjelman tekeminen on hidasta puuhaa, ja urheilureportaasikin täysin toisenlainen projekti koota näytettäväksi", kertoo Ralli SM -sarjan promoottori Kai Tarkiainen.

AKK:n kanssa yhteistyöhön löytyi innostunut porukka nuoria, jotka ovat jo tehneet näitä videopätkiä mm. F-cupin kisoista, mutta lähinnä omaksi ilokseen. Nyt Ralli SM -sarja pääsee saman palvelun pariin.

Mikkelin SM Vaakuna-rallista tulee ensimmäiseltä, raviradan yleisöerikoiskokeelta kuvaa jo perjantai-iltana. Huomenna lauantaina sama homma jatkuu erikoiskokeilta 2, 4 ja 7.
"Luvassa on erikoiskokeilta koosteet, joissa grafiikoilla seurataan aikoja ja loppuaikoja. Kuvaukset hoidetaan neljällä kameralla ja pojat leikkelevät materiaalista hyvän koosteen. Kun mukaan lisätään rock´n rollia ja hyvää meininkiä, ei laiteta mitään selostusta ja ihan musavideona tehdään, luvassa kivaa kuvaa rallista", paljastaa Tarkiainen.

Viimeistään sunnuntaisin kunkin kisan jälkeen on materiaalia enemmän katsottavana. Ralli SM -sarjan sivuille tulee myös suorat linkit näihin. Ole siis tarkkana!

Kuvausryhmänä vetäjänä toimii Timo Korkelainen. Apujoukkoja tietenkin tarvitaan, ja Mikkelissä on mm. Antti Rautanen mukana.
"Watch this space, näille sivuille tulee aiheesta lisää uutisia, kunhan homma etenee", heittää Tarkiainen loppuun vauhdikkaasti.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa