Facebook Twitter Email Pinterest

Netissä kuvaa Vaakunan ykköseltä

18.02.2011 / Netissä kuvaa Vaakunan ykköseltä

Ralli SM

Ralli SM -sarjan nettisivuilla kannattaa jatkossa käydä useammin tarkistamassa, koska on viimeksi YouTubeen laitettu tuoretta kuvaa SM-rallin erikoiskokeelta. Tarkoitus on näyttää musiikkivideotyyppisesti ja nopeasti erikoiskokeen tapahtumia.
"Projekti lähti siitä, että mietittiin, miten voitaisiin hyödyntää enemmän nettiä ja saada kaikenlaista kuvaa nopeasti ulos tästä hommasta. Oikean tv-ohjelman tekeminen on hidasta puuhaa, ja urheilureportaasikin täysin toisenlainen projekti koota näytettäväksi", kertoo Ralli SM -sarjan promoottori Kai Tarkiainen.

AKK:n kanssa yhteistyöhön löytyi innostunut porukka nuoria, jotka ovat jo tehneet näitä videopätkiä mm. F-cupin kisoista, mutta lähinnä omaksi ilokseen. Nyt Ralli SM -sarja pääsee saman palvelun pariin.

Mikkelin SM Vaakuna-rallista tulee ensimmäiseltä, raviradan yleisöerikoiskokeelta kuvaa jo perjantai-iltana. Huomenna lauantaina sama homma jatkuu erikoiskokeilta 2, 4 ja 7.
"Luvassa on erikoiskokeilta koosteet, joissa grafiikoilla seurataan aikoja ja loppuaikoja. Kuvaukset hoidetaan neljällä kameralla ja pojat leikkelevät materiaalista hyvän koosteen. Kun mukaan lisätään rock´n rollia ja hyvää meininkiä, ei laiteta mitään selostusta ja ihan musavideona tehdään, luvassa kivaa kuvaa rallista", paljastaa Tarkiainen.

Viimeistään sunnuntaisin kunkin kisan jälkeen on materiaalia enemmän katsottavana. Ralli SM -sarjan sivuille tulee myös suorat linkit näihin. Ole siis tarkkana!

Kuvausryhmänä vetäjänä toimii Timo Korkelainen. Apujoukkoja tietenkin tarvitaan, ja Mikkelissä on mm. Antti Rautanen mukana.
"Watch this space, näille sivuille tulee aiheesta lisää uutisia, kunhan homma etenee", heittää Tarkiainen loppuun vauhdikkaasti.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 49 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Juha Salo / Kristian Temonen 43 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 20 pistettä SAU (Rally2)
4. Juuso Metsälä / Jaakko Jäntti 16 pistettä KeurUA (R5)
5. Niclas Grönholm / Antti Linnaketo 13 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. SM-Ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM-Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa