Facebook Twitter Email Pinterest

Sovella virittää kärkikuskien autotallit kuntoon

09.01.2012 /

Sovella

Jyväskyläläinen Sovella ja Ralli SM -sarja jatkavat jo vuonna 2009 alkanutta yhteistyötään. Tuttu mediarekka on siirtynyt autuaammille metsästysmaille, mutta kilpailijoiden palkintopotit ovat sitäkin muhkeampia.

Sovellan autotallikalusteet ovat tulleet tutuksi sarjan puitteissa kiertäneen Sovella Mediarekan kautta vuosien mittaan. Rekka on nyt poistunut Sovellan käytöstä, mutta yhteistyö jatkuu ja autotallituotteet käyvät sarjan kärkikuljettajille entistäkin tutummiksi - ihan omassa tallissa.

"Ralli SM -sarjan kilpailijat ja yleisö ovat juuri sitä "autotallituunaajien" eliittiluokkaa, jota Sovellan tuotteet varmasti kiinnostavat. Yhteistyö sarjan kanssa tarjoaa meille loistavat mahdollisuudet tavata asiakkaitamme ja näkyä juuri sille ydinkohderyhmälle, jota tavoittelemme", toteaa Sovellan markkinointipäällikkö Pauliina Desroches.

Sarjan parhaat palkitaan jokaisessa osakilpailussa kaikissa kolmessa SM-luokassa Sovellan tuotepalkintoon oikeuttavalla muhkealla shekillä. Lisäksi niin Kaksi- kuin Nelivetoistenkin mestaruustaiston kolme parasta palkitaan kauden päätteeksi Sovella-shekillä.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa