Facebook Twitter Email Pinterest

Mattias Therman mukaan SM-sarjaan

12.01.2012 /

Tummanpuhuva Team Therminator on jälleen valmiina rallin SM-sarjan taisteluihin. Kausi alkaa jo lauantaina Riihimäellä. Mattias Therman pukee kypärän päähänsä hyvillä mielin. Vaikka kauden aloitus tuli eteen vähän varkain, on fiilis kunnossa.
"Hauskaahan tästä taas tulee. Nyt kun ollaan rehellisiä, yhtään testiä en ole kyllä ajanut. Kelit ovat olleet niin kurjat. Tämä
Riihimäen kisa on varmaan enemmän testiralli meille, ja vasta myöhemmin SM-kauden aikana katsotaan sitten, mikä se todellinen vauhti taas on", Therman sanoo.

Ajokkina on jo tuttu N-ryhmän Mitsubishi Lancer Evolution X, ja kartanlukijan tehtäviäkin hoitaa tuttu mies Janne Perälä.
"Yksi kauden tärkeimpiä tavoitteita on Arctic Lapland Rally. Siihen ralliin haluan panostaa. Se on tärkeä kisa, ja siellä haluan ajaa hyvin. Siksi Riihimäen avauskisa otetaan maltilla, jotta ollaan ehjinä ja valmiina sitten Rovaniemellä", Therman korostaa.

SM-vuoteen mahtuu seitsemän osakilpailua. Therman on ilmoittautunut sarjaan, mutta ei ole varma, ajaako hän kaikissa osakilpailuissa.
"Ehkä tämä vuosi on hieman rauhallisempi kuin aiemmat. Suunnitelmat ovat vielä vähän auki. Finlandia-hiihtoonkin haluaisin mennä, ja se on Mikkelin rallin kanssa samaan aikaan", Therman sanoo.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa