Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnunen luottavaisena Mikkeliin

22.02.2012 / Jaro Kinnunen luottavaisena Mikkeliin

Edellisessä SM-osakilpailussa luokkansa kakkospalkinnoille ajaneet Jaro Kinnunen ja kartanlukija Jukka Jämsen ovat valmistautuneet huolella talvikauden päätöskisaan, joka ajetaan 24.-25.2. Mikkelissä.

Ensi viikonvaihteen SM Vaakuna-rallin ohjelmassa on yleisöerikoiskoe jo perjantai-iltana, minkä jälkeen pitkät erikoiskokeet ovat vuorossa lauantaina.

Jarospeed-tiimi suoritti viimeistelytestinsä sunnuntaina, jolloin Honda Civicin mittariin kertyi noin 100 vauhdikasta treenikilometriä.

Testipäivä vahvisti, että miehistö ja kilpailukalusto ovat entistäkin nopeamassa iskussa, joten tiimi lähtee tavoittelemaan SM2-luokan voittoa talvikauden päätteeksi.
"Vauhtimme on riittänyt pienellä ja isolla tiellä, mikä tuo lisää luottamusta. Automme on talvella parempi nopeilla osuuksilla, ja niitä on varmasti Mikkelin ympäristössä odotettavissa", Jaro Kinnunen ennakoi.

"Kaksi edellistä viikonloppua on kulunut tiiviisti treenien merkeissä. Kokemusta on kertynyt myös oikein lumiselta tieosuudelta."

"Kokeilin erilaisia rengasvaihtoehtoja, koska talven päätöskilpailussa ajetaan pitkiä erikoiskokeita. Renkaiden suorituskyvyn lisäksi myös kestävyys täytyy ottaa huomioon."

Jaro Kinnunen on kutsuttu muutaman muun SM-sarjan kärkikuljettajan kanssa Vaakuna-rallin markkinointi- ja yleisötapahtumaan, joka käynnistää näyttävästi ralliviikonlopun. Tapahtuma järjestetään torstaina klo 16-18 kauppakeskus Stellassa, joka sijaitsee Mikkelin torin laidalla.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa