Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnunen luottavaisena Mikkeliin

22.02.2012 / Jaro Kinnunen luottavaisena Mikkeliin

Edellisessä SM-osakilpailussa luokkansa kakkospalkinnoille ajaneet Jaro Kinnunen ja kartanlukija Jukka Jämsen ovat valmistautuneet huolella talvikauden päätöskisaan, joka ajetaan 24.-25.2. Mikkelissä.

Ensi viikonvaihteen SM Vaakuna-rallin ohjelmassa on yleisöerikoiskoe jo perjantai-iltana, minkä jälkeen pitkät erikoiskokeet ovat vuorossa lauantaina.

Jarospeed-tiimi suoritti viimeistelytestinsä sunnuntaina, jolloin Honda Civicin mittariin kertyi noin 100 vauhdikasta treenikilometriä.

Testipäivä vahvisti, että miehistö ja kilpailukalusto ovat entistäkin nopeamassa iskussa, joten tiimi lähtee tavoittelemaan SM2-luokan voittoa talvikauden päätteeksi.
"Vauhtimme on riittänyt pienellä ja isolla tiellä, mikä tuo lisää luottamusta. Automme on talvella parempi nopeilla osuuksilla, ja niitä on varmasti Mikkelin ympäristössä odotettavissa", Jaro Kinnunen ennakoi.

"Kaksi edellistä viikonloppua on kulunut tiiviisti treenien merkeissä. Kokemusta on kertynyt myös oikein lumiselta tieosuudelta."

"Kokeilin erilaisia rengasvaihtoehtoja, koska talven päätöskilpailussa ajetaan pitkiä erikoiskokeita. Renkaiden suorituskyvyn lisäksi myös kestävyys täytyy ottaa huomioon."

Jaro Kinnunen on kutsuttu muutaman muun SM-sarjan kärkikuljettajan kanssa Vaakuna-rallin markkinointi- ja yleisötapahtumaan, joka käynnistää näyttävästi ralliviikonlopun. Tapahtuma järjestetään torstaina klo 16-18 kauppakeskus Stellassa, joka sijaitsee Mikkelin torin laidalla.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 79 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 69 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Egon Kaur / Silver Simm 65 pistettä Viro (R5)
4. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 53 pistettä MäntsMK (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 44 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2022

1) 14.-15.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 4.-5.2. Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
3) 4.-5.3. SM Ralli ABC Pitkälahti, Kuopio
4) 13.-14.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 17.-18.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki (FIA ERT)
6) 26.-27.8. SM Ralli, Mikkeli
7) 30.9.-1.10. SM Ralli, Kouvola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa