Facebook Twitter Email Pinterest

Näin voit seurata Ralli SM -osakisoja

24.02.2012 / Näin voit seurata Ralli SM -osakisoja

Ralli SM

Ralli SM:n osakilpailut, kuten moni muukin urheilu, ovat parhaita paikanpäällä nautittuina. Rallin tunnelma, raitis ulkoilma, ajosuoritusten ihailu ja rallimakkaran syönti houkuttelevat jokaiseen SM-osakilpailuun tuhansia katsojia. Huoltoalueilla pääsee seuraamaan huoltomiesten hektistä toimintaa lyhyiden taukojen aikana sekä tutustumaan ralliautoihin vähän lähempääkin.

Mikäli et kuitenkaan pääse itse kilpailupaikalle, on kilpailun seuraamiseen monia vaihtoehtoja - niin livenä kuin vähän viiveelläkin. SM Vaakuna-rallia voi lisäksi seurata Ralliradion avulla netissä, tv:n livekuvaa välittyy myös netin avulla (ks. erillinen tiedote alempana.

Tulosseuranta
Ralli SM -sarjan nettisivuilta osoitteessa www.rallism.fi löytyy tulososio (suora osoite http://tulossivu.autourheilu.fi/), jossa seurataan jokaisen osakilpailun edistymistä erikoiskoe- ja luokkakohtaisesti. Tulossivulta löytyy myös tieto keskeyttäneistä kilpailijoista ja keskeytysten syyt, sekä mahdolliset kilpailijoiden saamat ajassa mitattavat rangaistukset esimerkiksi myöhästymisistä, vilppilähdöistä ym.

Mikäli seuraat rallia oman tietokoneesi ulottumattomissa, mutta kuitenkin kännykän tai muun mobiililaitteen tavoitettavissa, on tulossivun mobiiliversio silloin oikea osoite tulosseurantaan (http://tulossivu.autourheilu.fi/m/).

Uutisointi ja kuljettajakommentit
Sarjan osakilpailujen välillä sarjan uutisia seurataan niin sarjan omilla nettisivuilla kuin Facebookissakin (www.facebook.com/rallism). Ralli SM:n Facebook-sivua voi käydä lukemassa myös rekisteröitymättä Facebookin käyttäjäksi, kun siirryt sivulle tuon suoran linkin kautta.

Facebook-uutisoinnin tarkkailussa on myös kätevänä lisänä sarjan Twitter-tili, RalliSM. Twitteriähän voit lukea rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa www.twitter.com.

Kilpailujen aikana rallism.fi-sivuston uutisoinnin lisäksi kilpailua seurataan lähes livenä sarjan Facebook-sivulla, jonne päivitetään tuoreita tapahtumia erikoiskokeilta ja huoltoalueilta sekä kuljettajien tuoreet kommentit vähintäänkin aina huoltoalueelle saavuttaessa. Suoraa puhetta suoraan kuskeilta ja karttureilta, lähes suorana lähetyksenä!

Televisiointi
MTV3 MAX televisioi Ralli SM -osakilpailut kilpailua seuraavana torstaina. Lähetykset uusitaan MTV3-kanavalla MAXin lähetystä seuraavana viikonloppuna. Tarkemmat ohjelmatiedot löydät sarjan nettisivuilta, MTV3:n nettisivuilta tai vaikkapa sarjan Facebook-sivulta. Puolituntinen rallilähetys on täynnä upeita ajosuorituksia ja tiukkaa analyysia Tomi Tuomisen toimittamana.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa