Facebook Twitter Email Pinterest

Jukka Korhonen jahtaa luokkavoittoa

13.07.2012 / Jukka Korhonen jahtaa luokkavoittoa

Ralli SM -sarjan viides osakilpailu on jo ovella ja nyt perjantaina kilpailijat ovat nuotittamassa Kouvolan SM-osakilpailun erikoiskokeita. Ralli käynnistyy yleisöerikoiskokeen merkeissä jo perjantai-iltana, mutta huomenna lauantaina ohjelmassa on pitkä rallipäivä kahdeksan erikoiskokeen myötä.

Jukka Korhonen ja Mikael Korhonen avasivat kotimaisen kesäkauden luokkavoitolla, joten kaksikolla on samanlainen tavoite tälläkin kerralla.
- Muutamalla kilpakumppanilla oli vähän ongelmia edellisessä osakilpailussa, joten nyt on varmasti tiukempi kamppailu odotettavissa. Meillä on takana hyvät testit, joilla pystyin vahvistamaan omia käsityksiäni sorasäädöistä. Luokkavoitosta lähdetään luonnollisesti ajamaan ja tähtäämään mahdollisimman korkealle myös kokonaiskilpailussa, Jukka Korhonen summasi.

Kouvolan SM-rallin yhteydessä ajetaan tämän kauden ensimmäinen Ford Fiesta -rallisarjan osakilpailu. Korhonen voitti viime vuonna kyseisen sarjan.

- Fiesta R2 on erittäin kilpailukykyinen auto, jolla pystyy kilpailemaan varsin kustannustehokkaasti. Merkkiluokassa on nyt mukana kahdeksan autoa.

- Odotan kovasti kotimaisten kilpakumppaneiden kohtaamisen lisäksi myös walesilaisen Elfyn Evansin vauhtia. Hän on voittanut meidät Britannian rallisarjan kisoissa. Suomessa tiestö on vastaavasti erilaista, mihin hän on tottunut, joten eiköhän suomipojat näytä kolmelle ulkolaiselle Fiesta-kuskille takavalojaan, Korhonen ennakoi.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 59 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 53 pistettä KoMoKe (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 50 pistettä AlavUA (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa