Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnusella vaikea ralli Merikarvialla

20.08.2012 / Jaro Kinnusella vaikea ralli Merikarvialla

Jarospeed-tiimille ei paistanut aurinko Ralli SM -sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa Merikarvialla. Tekniikkamurheet verottivat Jaro Kinnunen ja kartanlukija Tuukka Shemeikan vauhtia, joten tuloksena oli oman luokan kuudes sija.

Luokan voittanut Marko Mänty ei ole mukana SM-sarjassa, joten Kinnunen sai mukaansa SM2-luokan viidenneksi suurimmat sarjapisteet.

Kilpailun tulos oli luonnollisesti pettymys, olihan Jaro Kinnunen ajanut edellisessä osakilpailussa toiseksi ja yltänyt siellä pohja-aikavauhtiin.
- Huomasin heti ykköspätkän alussa, että moottorin tehot olivat kateissa. Sama vaiva jatkui ennen huoltotaukoa ajetulla EKLlla 2, Jaro Kinnunen harmitteli.

- Menetin alussa jo reilun minuutin luokan kärjelle. Ongelmat eivät vielä ottaneet loppuakseen, kun seuraavalla pätkällä vaihdelaatikosta hajosi kolmosvaihde.

- Vaihdelaatikko ehdittiin huoltoporukan ripeän toiminnan ansiosta vaihtaa huoltoajan puitteissa. Sen jälkeen pitkän päätöserikoiskokeen ajoin ilman virheitä läpi. Siinä vaiheessa ei ollut mahdollisuutta nousta tuloksissa korkeammalla, Kinnunen päätti.

Honda Civic -kuljettaja jatkaa SM-pistetaulukossa neljäntenä, mutta ero mitalisijoihin kasvoi hieman, kun sarjan kärkikolmikko ajoi nyt kärkisijoille.

SM-sarja päättyy Keravalla 15. syyskuuta, jolloin Jarospeed-tiimi järjestää jälleen VIP-tilaisuuden yhteistyökumppaneille ja yritysvieraille.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa