Facebook Twitter Email Pinterest

Jukka Korhonen tähtää luokkavoittoon

13.09.2012 / Jukka Korhonen tähtää luokkavoittoon

Ralli SM -kausi ajetaan lauantaina päätökseen Keravan ympäristössä, jolloin ohjelmassa on kaikkiaan 10 erikoiskoetta. Jukka Korhonen lähtee tavoittelemaan oman luokkansa ykköspalkintoa tutulla Ford Fiesta R2 -kilpurilla.

Nilsiäläinen on ajanut vain osan kotimaan mestaruussarjasta, koska hänen kilpailukalenterinsa pääpaino on tällä kaudella Britannian rallisarjassa.

Tiistaina Printsport-tiimin yhteisenä testipäivänä Korhonen varmisti autonsa säätöjen toimivuuden sekä treenasi yhteistyötä uuden kartanlukijan Tapio Suomisen kanssa.

- Kaluston puolesta kaikki on kunnossa. Tärkein anti oli treenata vaativalla ja nopealla testitiellä sekä samalla kokeilla yhteistyön toimivuutta Suomisen Tapsan kanssa. Hän on kokenut kartanlukija, jolla on menestystä myös kuljettajana, Korhonen selvitti.

- Päätin, että nyt kauden lopulla on sopiva aika miettiä tulevaisuutta ja niin sanotusti koeajaa eri kartanlukijoita. Seuraavassa brittirallissa kartanlukijakseni lähtee Marko Salminen.

Keravan SM-osakilpailussa Jukka Korhonen saa vastaansa kaksivetoisten luokan kovimmat kuskit, joten jännittävä sekuntikamppailu on jälleen odotettavissa:

- Minulla ei ole mitään paineita SM-pisteistä, mutta oman luokan kärkeä ja Fiesta SportTrophyn ykkössijaa lähden hakemaan. Odottavalla ja menestyksennälkäisellä fiiliksellä lähden matkaan, Korhonen summasi.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 79 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 69 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Egon Kaur / Silver Simm 65 pistettä Viro (R5)
4. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 53 pistettä MäntsMK (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 44 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2022

1) 14.-15.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 4.-5.2. Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
3) 4.-5.3. SM Ralli ABC Pitkälahti, Kuopio
4) 13.-14.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 17.-18.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki (FIA ERT)
6) 26.-27.8. SM Ralli, Mikkeli
7) 30.9.-1.10. SM Ralli, Kouvola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa