Facebook Twitter Email Pinterest

Hannu's Rally Teamilla melkoinen pistejohto

05.06.2013 /

Ralli SM


Ralli SM -sarjassa on neljä osakilpailua vielä jäljellä. Talviolosuhteissa ajettiin kauden kolme ensimmäistä osakisaa, nyt on siirrytty kesäkauteen ja soralla ajettiin kisoihin.

Tiimien välisessä kilpailussa Hannu´s Rally Teamilla on melkoinen pistejohto, kun tiimi on kerännyt jo 153,5 pistettä. Myös Pohjanmaalla sama kolmikko karttureineen: Mikko Lehessaari-Teemu Arminen, Juha Salo-Marko Salminen ja Ari Vihavainen-Jani Vainikka, osallistuu pistejahtiin. Paljon pitää tapahtua ennenkuin 87 pisteen johto menetetään.

Sekä L.A.D. Service että Printsportin tiimit sen sijaan käyvät todella kovaa keskinäistä kisaansa. Näiden tiimien keskinäinen piste-ero on vain 16,5 pistettä L.A.D. Servicen eduksi. Pohjanmaa Rallissa ajetaan nyt L.A.D. Servicen "kotitantereilla", sillä kaikki kolme kuljettajaparia; Jukka Ketomäki-Kai Risberg, Timo Mäenpää-Panu Plosila ja Joni Nikko-Jarno Ottman, ovat pohjanmaalaisia.

Printsportin pistemiehet Pohjanmaalla ovat Jukka Hiltunen-Tapio Suominen, Kari Hämäläinen-Risto Pietiläinen ja Jari Kihlman-Matti Heikkinen.

Jan Dohmen Rally Teamin ainoa kuljettajapari on hollantilainen Kees Burger kartanlukijanaan Miika Teiskonen. He ovat kolmesta kisasta keränneet pisteitä 37,5 ja tiiminsä on pisteissä neljäntenä.

Suzor Rally Teamille pisteitä kerää Evgeny Cherkasov, jonka kartturiksi Pohjanmaalle istahtaa Jarkko Miettinen.

Pohjanmaa Ralli ajetaan lauantaina 15.6. kello 11.01. Lähtöpaikka on alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen siirtynyt Laihian torilta kilpailukeskuksena toimivan Laihian koulukeskuksen pihamaalle.

Pisteet top 5

1. Juha Salo / Mikko Markkula 43 pistettä Karkkilan UA (R5)
2. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 41 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 32 pistettä NHD (R5)
4. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 29 pistettä MäntsMK (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 28 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa