Facebook Twitter Email Pinterest

Ville Tannermäki ensimmäisenä reitille Kouvolassa

11.07.2013 /

Ralli SM

Lauantaina Kouvolan SM O.K. Auto -rallin erikoiskokeille starttaa ensimmäisenä autona kaksivetoisten SM2-luokan kuljettaja Ville Tannermäki Hondallaan, sillä lähtöluettelossa numerolla 1 oleva Jarkko Nikara on perunut osanottonsa. Tannermäki saa peräänsä Niko Veikkasen. Kolmantena autona reitille lähtee Marko Mänty, joka tiedetään luokan kärkivauhtiin ehtiväksi, mutta teknisten ongelmien vuoksi pistesaldo ei Tunturirallin, kauden avauskisan jälkeen ole kasvanut.

Laihialla SM2-luokan voittanut Henri Kolsi saa hyvän "kirittäjän" Männystä, sillä luokan kaksi viimeistä kuljettajaa Esa Ruotsalainen ja Jussi Vainionpää takuulla aikovat myös voittaa.

SM3-luokan ensimmäinen mies reitillä on ruotsalainen Fredrik Åhlin. Luokan pistejohtaja Jaro Kinnusella on nyt oiva tilaisuus tarkasti seurata ruotsalaisen menoa, sillä Laihialla lähtönumeroiden ero oli parisenkymmentä numeroa. Samuli Vuorisalo on luokan kolmas kuljettaja, jonka perään starttaavat sitten Joonas Lindroos, jonka suoritus hylättiin Laihialla, sekä Kalle Pinomäki, joka on aina erinomaisesti viihtynyt Kouvolan sorateillä.

Juha Salon lähtönumero on 22. Nelivetoisia riittää aina numerolla 43, seassa myös muutamia sarjan ulkopuolisia kilpailijoita.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 74 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 72 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 72 pistettä MäntsMK (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 56 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Ville Mannisenmäki 43 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa