Facebook Twitter Email Pinterest

Ville Tannermäki ensimmäisenä reitille Kouvolassa

11.07.2013 /

Ralli SM

Lauantaina Kouvolan SM O.K. Auto -rallin erikoiskokeille starttaa ensimmäisenä autona kaksivetoisten SM2-luokan kuljettaja Ville Tannermäki Hondallaan, sillä lähtöluettelossa numerolla 1 oleva Jarkko Nikara on perunut osanottonsa. Tannermäki saa peräänsä Niko Veikkasen. Kolmantena autona reitille lähtee Marko Mänty, joka tiedetään luokan kärkivauhtiin ehtiväksi, mutta teknisten ongelmien vuoksi pistesaldo ei Tunturirallin, kauden avauskisan jälkeen ole kasvanut.

Laihialla SM2-luokan voittanut Henri Kolsi saa hyvän "kirittäjän" Männystä, sillä luokan kaksi viimeistä kuljettajaa Esa Ruotsalainen ja Jussi Vainionpää takuulla aikovat myös voittaa.

SM3-luokan ensimmäinen mies reitillä on ruotsalainen Fredrik Åhlin. Luokan pistejohtaja Jaro Kinnusella on nyt oiva tilaisuus tarkasti seurata ruotsalaisen menoa, sillä Laihialla lähtönumeroiden ero oli parisenkymmentä numeroa. Samuli Vuorisalo on luokan kolmas kuljettaja, jonka perään starttaavat sitten Joonas Lindroos, jonka suoritus hylättiin Laihialla, sekä Kalle Pinomäki, joka on aina erinomaisesti viihtynyt Kouvolan sorateillä.

Juha Salon lähtönumero on 22. Nelivetoisia riittää aina numerolla 43, seassa myös muutamia sarjan ulkopuolisia kilpailijoita.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa