Facebook Twitter Email Pinterest

Kuljettajien kommentit EK5 maali

22.02.2014 /

Niko Veikkanen: Ihan hyvin meni, kunnes joku katsoja oli melkein keskellä tietä, että sinne päin vaan terveisiä. Olisi voinut olla turvallisemmalla paikalla!

Aki Sandberg: Näkyy elpymisen merkkejä taas, saa nähdä kestääkö loppuun asti. Vähän varomista kuitenkin, ja parannettavaa vielä on.

Mika Rampanen: Hyvät on fiilikset, kun vehkeet toimii ja vehkeet alkaa kulkemaan pikkuhiljaa.

Jarkko Hosike: Ei ole vielä jarruongelmat ratkenneet, päästään vasta huollossa tutkimaan, mikä siinä on. Jouduttiin koko ajan pumppaamaan sitä, eikä oikein tuntunut hyvältä.

Ari Vihavainen: No tuota, Hämäläisen Kari ohitettiin tossa ja siinä meni vähän aikaa hukkaan. Muuten tuli kuitenkin aika puhtaasti.

Jarkko Nikara: Oikeassa eturenkaassa on jotakin rikki ja jouduttiin tulla toi loppupätkä aika hitaasti. Katotaan, mitä huollossa löytyy.

Juha Salo: Läpi tultiin, ei mitään ihmeitä. Tehtyjen nuottien mukaan ajettiin.

Kari Hämäläinen: Meillä on kytkin rikki, toivottavasti ei pilattu Arin (Vihavainen) kisaa tällä.

Karl Kruuda: I like this very much because of the speed. It´s all about the power but I suppose that I missed some time in few places.

Joni Nikko: Takakontti otti puuhun ja auto menee tällä hetkellä kuin ajokoira. Ihmeen vähän jäätiin tällä pätkällä.

Teemu Asunmaa: No siinähän se meni, meillä ei ole silleen kiire mihinkään ja ajettiin ihan puhdas ajo. Varman päälle vaan.

Reijo Heikkilä: Hikisesti meni, alkoi tehdä kiusaa toi vetinen pöperö ja auto rupesi luistamaan hirveästi. Luulen kuitenkin, että tie kestää toisenkin vedon ihan hyvin.

Timo Partanen: Vähän tipahdettiin nuotista yhdessä vaiheessa. Mun asteikolla paljon hyvää, mutta vastapainoksi oli kyllä paljon sähläystäkin. Kokeillaan tuossa seuraavalla vedolla parantaa.

Petri Itkonen: Tauolla saatiin autoa säädettyä, mutta kaikki ongelmat ei korjaantuneet. Meillä ei meinaa vääntöä olla ylemmillä kierroksilla varsinkaan. Huoltoon terveisiä, että vehkeitä esillä ja ruvetaan kattoo mitä voidaan tehdä.

Jaakko Lavio: En ollut tyytyväinen suoritukseen, kahteen hitaaseen paikkaan jäätiin syömään eväitä ja peruuttaakin piti pariin kertaan. Ehkä se joku kesä tästä vielä iloksi muuttuu, olihan meillä kaikki oltermannileivät siellä mukana.

Ville-Markus Marttinen: Vähän tarvitsisi rohkeutta lisää ajamiseen, mutta ihan tyytyväinen olen omaan suoritukseen. Ihan mukavasti näytti yleisöäkin olevan reitin varrella, ja mikäs siinä katsellessa kun on lämpimät talvikelit.

Teemu Suninen: Ihan hyvältä tuntui ja hieno pätkä oli ajaa. Olisi toivonut melkein lisää tehoa ja pari hevosvoimaakin. Antaa mennä vaan kun kulkee!

Jarmo Mikkonen: Kova pamaus kuului, ja vehkeet jäi tuonne tien varteen EK5:llä. Näin tällä kertaa.

Pyry Ovaska: Koneessa ei ollut kaikki kotona, tuntui että hyytyy vaan kun lähtee alhaalta vetämään.

Vesa Lehmussaari: Katsotaan, mitä tuolle peräpäälle voidaan tehdä, ei oikein hyvältä vaikuttanut.

Olli Lahti: No olihan siellä kaikkea pientä korjattavaa. Tärkeintä, että ajaminen tuntuu mukavalta tällä hetkellä ja on hauskaa.

Max Vatanen: Hieno erikoiskoe oli tämä vitonen, nautin kovasti! Varmasti tultiin, mutta koitetaan nostaa vauhtia vielä lopuille erikoiskokeille.

Henri Kolsi: En mä tiedä, tuntui ihan ok:lta, mutta ei vaan näytä lähtevän lentoon.

Matias Kauppinen: Hienoa laskea menemään näin mukavilla teillä täällä Mikkelissä, ei voi hirveästi valittaa.

Joonas Tokee: Ihan silleen ok, tuntu ettei pitoa ollut etupäässä lopussa niin joutui hieman varovasti ottamaan. Hyvällä rytmillä kuitenkin mentiin.

Joonas Lindroos: Parissa paikassa yritin ehkä hieman liikaa ja se maksoi vähän aikaa. Kulkuahan saisi tietysti olla vähän enemmän.

Henri Haapamäki: Ei tullut hyvin, tuli varmasti aika kamala selkäsauna nyt Lindroosiin nähden. Ohjaustehostimesta tuli öljyt pihalle. Katsotaan mitä saadaan tehtyä huollossa.

Ville Hautamäki: Saatiin vehkeet pelaamaan paremmin ja rauhoitettua äijää. Renkaat oli tosi huonossa kunnossa ja alkoi vähän jännittämään lopussa, mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä. Pätkä menee varmaan koko ajan huonompaan suuntaan ja jostakin paikasta löytyy varmasti se kivikin, mutta päätetään tuossa tauolla jätkien kanssa millä taktiikalla lähdetään vetämään seuraavaksi.

Tuomo Hassinen: Katseet tässä vaiheessa tuonne taululle, oli äärimmäisen täpärällä yksi tilanne vähän ennen maalia. Tuli todella nopeasti se paikka ja ei kun pienempi silmään ja renkaat linkkuun niin selvittiin siitä. Vähän takapyörä kävi ojan puolella mutta eihän siinä.

Jarkko Savolainen: Siinähän tuo tuli läpi. EK4 meni rengas, mutta saatiin se vaihdettua tälle vitoselle. Ei voi täysin tyytyväinen olla.

Topi Tulla: Ei oikein kulkenut ja edellinen EK meni paremmin. Mutta vähitellen olen saanut lisää luottoa nuottiin ja eiköhän se siitä.

Tomi Vilenius: Nyt tuli hyvin kun oli hyvät renkaat. Kakkonen ja kolmonen oli ihan karmeita kun renkaat oli ihan lopussa, mutta nyt oli taas hienoa painaa menemään.

Kimmo Immonen: Tämä vaan paranee koko ajan ja hauskaa on. Aika monta autoa oli jäänyt matkan varrelle, mutta en ehtinyt katsoa kenen olivat. Tekniikka ilmeisesti pettänyt useimmilla.

Laura Suvanto: Tässä hiukan tuli jo lämmin ajaessa, että eiköhän vähitellen aleta tajuamaan mitä tässä pitää tehdä. Muutama merkki pistettiin reitiltä ja pitää varoa niitä ensi kierroksella.

Lasse Lahikainen: Johonkin varmaan osuttiin, kun takapää lähti yhessä vaiheessa heittelemään. Kiviä oli kaivautunut monessakin kohdassa esiin, joten katsotaan miten tuo tie tulee toisella kerralla kestämään.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa