Facebook Twitter Email Pinterest

Kilpailijoiden kommentit EK1 maali

08.03.2014 /

00-auto: EK1 tie hyvässä kunnossa ja kovassa jäässä, joten kestää varmasti aivan loppupään kuljettajillekin. Jonkin verran on myös loskaa, mutta ei haitanne suuremmin.

Juha-Pekka Jokela: Hienoa on vetää! Tie oli parempi kuin luultiin, ja renkaat kesti ainakin tällä erikoiskokeella hyvin.

Kimmo Immonen: Ihan kivasti lähti päivä käyntiin ja ajo onnistui suht puhtaasti. Autosta puuttuu vähän voimaa ja pitäis uskaltaa ajaakin kovempaa.

Jussi Pikkuaho: Varovasti tultiin ykkönen, kurjassa kunnossa alkoi jo tie olemaan, joten takapään kavereille varmasti hankala. Renkaita täytyy säästellä.

Anssi Rytkönen: Hivenen haukkailtiin penkkaa tuossa pätkällä, kun on ajossa epävarmuutta, joten etupuskuri on täynnä lunta.

Simo Tuunanen: Hiki tulee kabiinissa, kun lämmönsäätö on vähän turhan kovalla. Muuten kaikki ok.

Laura Suvanto: Mä oon niin kovakuntoinen, niin ei tule vielä hikikään. Jarrupaikat on tällä numerolla aika liukkaita, joten täytyy olla tarkkana.

Kimmo Linden: Hyvin lähti ja kun jaksaa vaan nuottiin keskittyä, niin tulee kivasti. Riksun Richardille terveisiä!

Sami Korvola: Hyvä aloitus oli ja tultiin se mitä päästiin. Ei ollut mitään erikoista.

Tomi Vilenius: Hyvä aloitus oli meiltä tällä ekalla erikoiskokeella, enkä koittanut mitään huimistella. OK suoritus.

Miikka Vuokila: Hyvä ja mukava pätkä! Pyyhkijät on vähän hankalassa asennossa, joten täytyy tehdä niille jotain, että nähdään ajaa.

Lasse Hirvijäri (Janne Seluskan kartturi): Vanhalla miehellä ei ole kuin puhelinnuotteja, joten niillä tullaan!

Tuomo Hassinen: Ei oikein hyvin lähtenyt, olin vähän vielä unessa.

Jarkko Savolainen: Tunnustellessa meni, tosin erikoiskokeen loppupuolella saatiin jo juonesta kiinni. Meillä on nyt liian takapainoiset jarrut, joten aikamoista sikaliippiä mentiin.

Joose Kojo: Käytiin pihalla aika reippaastikin, ja päästiin kauheella tuurilla pois sieltä.

Henri Haapamäki: Ei lähtenyt hyvin! Meillä on standardinasta, ja reitti on semmosta kuraa, että ei tullut ajosta mitään. Edestä perään vaihdellaan renkaita nyt sitten ristiin.

Ville Hautamäki: Ihan ok aloitus päivälle, pientä sähläämistä oli tuossa. Vaihteiden kanssa ja jarrujen kanssa meni säätämiseksi.

Joonas Lindroos: Hyvin tuli läpi ilman suurempia virheitä. Raskas keli tuntuu olevan, kun auto ei jaksa oikein mennä.

Samuli Vuorisalo: Hyvä aloitus ja tultiin ihan puhtaasti läpi. Uraa on aika lailla jo, ja vesisade ei todellakaan helpota sitä.

Matias Kauppinen: Tosi hankalaa ajaa! Ei mitään rytmiä saanut päälle, ja ihan ihmeellisiä tilanteita tuli välillä silmille. Muuten on ihan hauskaa.

Carl-Johan Wolff (turvatarkkailija): Pehmeetä on tällä hetkellä reitillä. Vettä on paljon ja vesi jään pinnalla tekee sen, että tien pinta tulee murenemaan. Itse en muista tällaisia olosuhteita kuin Ruotsin rallista aikanaan, kun Rovanperän Harrin kanssa ajettiin nolla-autokeikkaa. Turvatarkkailijan tehtäviin kuuluu mm. erikoiskokeiden ennakkotarkastukset ja 30 min ennen ekaa kilpailijaa ajetaan reitti läpi, ja varmistetaan turvalliset olosuhteet.

Pyry Ovaska: Huonosti lähti tämä ralli liikkeelle, kun perä ei pitänyt yhtään ja tultiin kylki edellä koko ajan.

Atte Kivioja: Yllättävän vähän oli soraa näkyvissä, eilen näytti nuotituksen aikana paljon pahemmalta. Loppupätkillä voi olla huonompi tilanne.

Kristian Kiviniemi: Pikkusen tuli pikkutiellä turpiin, mutta ihan ok aloitus tähän ralliin.

Teemu Asunmaa: Ihan sokkona pimeeseen ajettiin, kun meni kypäräpuhelimet rikki. En kuullut nuottia yhtään. Huollolle terveisiä.

Juha Salo: Aika hakemista oli ajaminen, mutta aika näyttäis ihan hyvältä. Perästä kuuluu, vai miten sitä sanotaan.

Joni Nikko: Flunssaa on päällä, joten ei saa otetta ajamiseen tällä hetkellä yhtään. Rytmi on ihan hakusessa.

Jarkko Nikara: Muuten meni hyvin, mutta Pete (kartturi) käänti yhdessä vaihdeessa yhden sivun liikaa nuottia eteenpäin, joten oltiin hetki hukassa. Päästiin aika nopeasti kuitenkin oikealle sivulle.

Ari Vihavainen: Tosi varovasti tultiin, kun pito vaihteli aika rajusti erikoiskokeella. Välillä oli oikeinkin hyvin pitoa, ja välillä luisteltiin kuin kelkka.

Veli-Pekka Karttunen: Eskelinen oli vetänyt risteyksen pitkäksi ja oli penkassa. Meiltä ihan ok suoritus, ei mitään kummempia ongelmia.

Jussi Vainionpää: Varovasti tultiin, kun pidon kanssa oli aika hakemista. Loppu tultiin sitten ihan jo ajamalla.

Karl Kruuda: Going quite good and the feeling is not too bad. Everything OK.

Riku Tahko: OK startti, mutta vähän joutui arpomaan minkälainen pito on - se oli kuitenkin aika hyvä. Lisää kyytiä vaan koneeseen!

Jussi Tiippana: Aika hurjaa hommaa! Tiellä oli kaks uraa mitä mennä, ja siinä sitten ajettiin välillä kumpaakin. Oli todella lähellä useamman kerran, ettei ajettu ulos.

Jari Kihlman: Yllättävän hyvässä kunnossa oli tie, mutta pitoa ei meinaa olla. Jarruissa ei ole tällä hetkellä parasta tuntumaa.

Mikko Eskelinen: Käytiin hangessa! Pitkän suoran päässä oli nyppy ja hypättiin urasta pois, joten ei siinä pöperössä ollut mitään tehtävissä, mentiin kuin pulkka hankeen. Kaivettiin autoa sitten hetki penkasta.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa