Facebook Twitter Email Pinterest

Kilpailijakommentit EK6 maali

08.03.2014 /

Kimmo Immonen: Pätkä oli hieno ja hyvässä kunnossa vielä tällä numerolla! Omalta kohdalta tuntui, että ei kovin hyvin tullut, mutta kartturi on sitä mieltä, että koko ajan parannetaan!

Sami Korvola: Puhtaasti tuli eikä tehty isoja virheitä, joten tyytyväinen voi olla. Autossa piisaa ihan hyvin puhtia.

Kimmo Linden: Hyvillä mietteillä ollaan, hienoja pätkiä on ajaa! Alkaa heräilemäänkin pikkuhiljaa Korvola meni ohi kun saatiin huollossa vähän aikarangaistusta - oli liian hyvää lihakeittoa!

Tomi Vilenius: Pito vaihtelee todella paljon! Jossain on ihan mutavelliä ja jossain kunnon jäätä, joten hankalaa on ajaa.

Janne Seluska: Jäädään nyt näköjään auttamattomasti noille R-luokan autoille, kun ei tää meidän auto jaksa näissä olosuhteissa mennä ihan täyttä laukkaa.

Toni Tahvanainen: Ihan ok suoritus tällä erikoiskokeella. Kovempaakin voisi ajaa, mutta toisaalta halutaan ottaa varman päälle.

Jarkko Savolainen: Pito vaihtelee tosi rajusti tälläkin erikoiskokeella, joten tarkkana täytyy olla. Meillä on jäärengas alla, ja kyllähän tämä aika koettelemus renkaille ylipäätänsä on.

Ville Hautamäki: En tiedä lähtikö sisälokari vai mikä irti, mutta paukutti koko ajan ajon aikana tuohon kylkeen! (tilanne tarkistettiin, ja sisälokarihan Hautamäellä roikkui).

Henri Haapamäki: Nyt alkaa pito olemaan meidän renkaille parempi. Kammottaa vaan nuo nypyt, kun ei tiedä yhtään onko siellä loskaa alastulossa, ja siitä loskasta lähtee kyllä sitten kaikki korkeamman haltuun.

Joonas Lindroos: Oli paljon helpompi ajaa nyt, kun oli selkeästi soralla tuo tie. Renkaille tosin oli varmasti todella rankka erikoiskoe, joten katsotaan saadaanko vielä renkaat vaihdettua loppupätkille.

Samuli Vuorisalo: Kyllä me yritettiin, mutta Joonas näköjään puskee vaan kovempaa. Ei ollut mitään ihmeempiä ylläreitä tällä erikoiskokeella.

Henri Kolsi: Kyllä mä yritin tyrkätä, mutta ei näköjään vaan riitä nyt vauhti tällä hetkellä.

Max Vatanen: Ihan ok aika ja nyt oli paljon kivempi ajaa, kun oli pitoa jo enemmän tällä erikoiskokeella.

Olli Lahti: Pitoon nähden tulin liian varovaisesti. Nyt oli iso tie ja hyvä pito, mutta ei uskaltanut syöttää sitten tarpeeks kovaa. Laitetaan seuraavilla lisää pökköä vielä pesään.

Atte Kivioja: Yllätyin kuinka hyvä pito oli nyt tällä pätkällä, vähiten loskaa tiellä tähän mennessä.

Kristian Kiviniemi: Pari pientä virhettä tuli tälle erikoiskokeelle, mutta muuten ihan hyvin päästiin läpi. Pito vaihtelee edelleen aika paljon näillä pätkillä.

Teemu Asunmaa: Varovasti ja tasaisesti tultiin tämä läpi. Aamulla hölmöiltiin, joten tyytyväisiä ollaan, että tänne asti ollaan päästy.

Juha Salo: Hyvät fiilikset, ei mitään kummempaa. Aika soralla oli tämä erikoiskoe, joten pitoa oli nyt hyvin.

Joni Nikko: Käytiin pihalla! Auto lähti pöperölle, ja siinä ei ollut mitään tehtävissä. Etuvalot tais mennä siinä hajalle.

Jarkko Nikara: Mentiin yhessä kohdassa leveäksi ja kolahti takapää jonkun verran. Vähän on kuulosteltu menikö jotain rikki, mutta ei osaa sanoa tässä vaiheessa vielä mitään. Toivottavasti ei tullut kummempaa.

Ari Vihavainen: Noh, tultiin nyt tää kutonen läpi. Koitettiin renkaita säästää, että jää lopuillekin erikoiskokeille vähän nastoja. Auto toimii nyt nätisti ja bensakaan ei enää haise kabiinissa.

Veli-Pekka Karttunen: Ojassa mentiin joku 50m! En tyhmänä uskonut nuottia, joten vähän aurailtiin ojan pohjia, mutta kai se on sitä nuoruuden intoa

Jussi Vainionpää: Ei tuo aika kovin hyvä ole, mutta ollaan nyt sentään jokseekin siellä sekunneilla missä pitääkin. Pidon vaihtelu tekee ajamisen tosi haastavaksi tällä hetkellä.

Jussi Tiippana: Ois pitänyt tulla vaan rohkeammin, mutta ei ihan uskaltanut laskea. Otetaan nyt kuitenkin järkevästi tämä kisa, ja koitetaan noukkia tärkeitä pisteitä täältä.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa