Facebook Twitter Email Pinterest

Kilpailijoiden kommentit kilpailun maalissa

08.03.2014 /

Janne Seluska: Kolmas nuottikilpailu, pitää olla tyytyväinen kun on niin vähän nuottikokemusta ja uusi autokin.

Ville Hautamäki: Mitäs tässä, ihan hyvä fiilis kun talvikausi on saatu läpi, talvi on ollut mulle aina hankala ja hyvä kun päästään siirtymään sarjajohdossa kesäkauteen. Eka kesäkisa on kotikisa. Tekniikan kanssa vielä vähän säätöä, mutta varsinaisesti ei ole keskeytetty tekniseen vikaan pitkään aikaan, joten hyvä niin. Vanha sotaratsu menee kyllä hyvin, Civicillähän olen ajanut pitkään.

Teemu Suninen: Kyllä se vähän harmittaa että kakkossija hävittiin. Tietysti on ollut hieno kisa ja paljon kehitystä ja oppia tullut. Lähellä kakkossijaa ja lähempänä ykkössijaa.

Samuli Vuorisalo: Ihan hyvä päivä loppupeleiessä, ei alku lähtenyt hyvin liikkelle mutta saatiin käännettyä paremmaksi loppuakohti. Hyvä että oltiin lopussa toisena. Vaikka 50 m kynnettiin ojanpohjaa.

Joonas Lindroos: Voitto tuli tarpeeseen. Tunturissa jäi hyvät pisteet saamatta, niin tämä auttaa jatkoa varten. Hyvä näin. Samuli ja Teemu hyvin ajavat. Saa nähä kesällä miten vauhti riittää nuorempien kanssa. Kokemusta on onneksi enemmän minulla.

Juha Salo: Oli hieno päivä. Hyvää taistelua kutoselle saakka. Seiskalla tuli autoon jokin häiriö, keskilukko hajoisi ja se oli sitten lähinnä taistelua vaan maaliin sen jälkeen. Ihan hyvissä asetelmissa kautta jatketaan.

Joni Nikko: Yritettiin taistella mutta kyllä se kääntyi Juhan (Salo) hyväksi. Kutosella käytiin pihalla ja auto ei ollut sen jälkeen enää sellainen kuin sen pitäisi olla.

Karl Kruuda: It was good, we lost the chanses for winning already at second, but I´m looking forward better results in Portugal.

Veli-Pekka Karttunen: Ihan maaliin vaan selevittiin. Virheitä tuli kyllä aika paljon, mutta kuuluu varmaan autourheiluun ja tähän keliinkin. Renkaat on toiminut hyvin. Omia virheitähän niitä aina tulee.

Jussi Tiippana: Välillä näin, naureettiin kartturin kanssa että 2012 syksyllä ajettiin viimeksi pätkä pohjat SM-rallissa, joten näin heti perään ajettiin sitten toiset!

Jarkko Nikara: Hyvin onnistuttiin, olihan siinä haastetta. Täällä ollaan voittajana ja se maistuukin hyvältä kun on ollut tällainen vaikeampi päivä. Hyvällä mielellä kesään vankalla Toivottavasti saan myös MM-ralleja kalenteriin, niistä on vääntöjä käynnissä. WRC-kisoja sieltä haetaan.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa