Facebook Twitter Email Pinterest

Laura Suvanto kotiralliinsa uudella autolla

28.08.2014 /

Ralli SM -sarja jatkuu tulevana viikonvaihteena, jolloin koittaa Laura Suvannon kotikilpailu, SM Ralli Turku. SM-sarjassa on ollut SM-pisteluokkien osalta ns. kiertävä lähtöjärjestys. Niinpä Turun osakilpailussa ensimmäisinä reitille starttaavat kaksivetoiset SM3-luokan autot.

Turun UA:ta edustava Laura Suvanto ja kartanlukija Reeta Hämäläinen kilpailevat nyt ensimmäistä kertaa kyseisessä SM3-luokassa ja uudella ralliautolla, Skodan Fabia R2-mallilla. Neitokaksikon lähtönumero on 2.
- Lähdetään uudella autolla hakemaan onnistuneita kisakilometrejä. Skoda saapui kesällä talliimme, ja viime viikkoina olemme päässeet testaamaan sillä. Se on ainoa malliaan täällä Suomessa, Laura vahvistaa.

- Nyt tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että ajetaan aivan oikealla kilpa-autolla. Monta tärkeää ajamiseen liittyvää tekijää vielä täytyy opetella, mutta hyvää kokemusta tarjoavat tämän syksyn kaksi viimeistä SM-osakilpailua.

- On mielettömän hieno fiilis lähteä ajamaan tällä uudella autolla kotiyleisön eteen.Toivottavasti kisan aikana näkyy paljon tuttuja kasvoja mukana rallissa.
Teksti ja kuva: Jarno Saari

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa