Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK2

27.09.2014 /

Ralli SM.jpg

EK2 Jukka Kasi: Vähän jännitti tällaista senioria tämä pätkä, mutta hyvin meni. Jouduttiin tuossa ohittamaan edellä ajanut, mutta se sujui hyvin, vaikka hetki ooteltiinkin.

EK2 Timo Partanen: Liukasta oli ja varsinkin sillan kohdalla, vaikka siitä oli mainittu kaikissa oppaissa kissan kokoisilla kirjaimilla.

EK2 Ilkka Kariste: Yksi risteys ajettiin pitkäksi, mutta kuitenkin hauskaa on ajaa. Pitkä päivä on edessä, joten katsellaan tässä tilanteen kehittymistä.

EK2 Kees Burger: We drove out yesterday. Medium corner went wide and that was it. On this SS had a bit moment at the bridge.

EK2 Reijo Heikkilä: Siltajarrutus meni mönkään ja osuttiin penkkaan.

EK2 Atte Kivioja: Pätkä tultu läpi ja koitetaan nyt tästä kiristää vielä tahtia.

EK2 Teemu Asunmaa: Puusillalla oli ihan mahdottoman liukasta. Auto lähti siinä sillalla väärinpäin luistamaan ja osuttiin penkkaan.

EK2 Mikko Lukka (Evgeny Cherkasovin kartturi): Rengasrikko oli ja sitten siinä sillalla jengi vetää jatkuvasti pihalle, myös me. Siinä oli useampikin meitä vaihtamassa pyöriä.

EK2 Juha Salo: Voin sanoa, että yritettiin ainakin! Silta tultiin läpi täpärästi.

EK2 Kaspar Koitla: We drove off at the bridge and have to see if car is damaged.

Karl Kruuda: Stage was fine, but the bridge was very slippery! I tried to brake on the bridge but it was impossible. Luckily we got through.

EK2 Joni Nikko: Sillalta vedettiin suoraan sinne vastapakkaan ja rengas meni. Vaihdettiin se sitten tuossa pätkällä.

EK2 Ari Vihavainen: Nyt tuli varmaan kuokkaan, sillä hirmuista hakemista oli! Nuotti ei ollut hyvä ja joku kivikin löi vähän etukulmaan, mutta koitetaan jatkaa.

EK2 Jussi Vainionpää: Muuten tuli hyvin, mutta se siltapaikka meni suoraksi. Siinä sitten kaiveltiin pakkia ja säädettin hetken aikaa.

EK2 Mika Rampanen: Liukasta oli ja Eronen oli jo vastapakassa oottamassa siellä sillan kohdalla. Onneks ei osuttu. Yleisöä ei siellä ole juurikaan.

EK2 Vesa Hirvonen: Meni kyllä hienosti ja yleisö sai mitä halusi! Ekassa risteyksessä tultiin jo perä edellä, joten tapahtumaa oli. Siltakohta oli aivan sairaan liukas!

EK2 Mika Rampanen: Liukasta oli ja Eronen oli jo vastapakassa oottamassa siellä sillan kohdalla. Onneks ei osuttu. Yleisöä ei siellä ole juurikaan.

EK2 Vesa Hirvonen: Meni kyllä hienosti ja yleisö sai mitä halusi! Ekassa risteyksessä tultiin jo perä edellä, joten tapahtumaa oli. Siltakohta oli aivan sairaan liukas!

EK2 Aki Sandberg: Sillalla oli vähän tilannetta, mutta päästiin läpi. Jotenkin saatiin paiskottua EK läpi.

EK2 Timo Pitkäniemi: Liukasta oli sillalla ja kun painoi jarrua, niin vauhti vaan kiihtyi!

EK2 Marko Malinen: Se silta on todellakin liukas, eikä pidä yhtään pyörä siinä. Onneks oli varoitus, muuten oltais ajettu ulos.

EK2 Joonas Keränen: Ei tässä nyt juhlimaan päästä, mutta ajettiin nyt paremmin kuin eilen. Hyvin taittu etuvetoinen kalusto siihen sillalle.

EK2 Ismo Rajamäki: Vedettiin siinä sillalla suoraan pöpelikköön. Onneks siinä oli Hallia ja Röyhkiö, niin työnsivät meidät siitä jatkoon - kiitos vaan pojille!

EK2 Tuomo Hassinen: Sillalla törmättiin Janne Erosen kanssa, liukasta oli!

EK2 Jarmo Berg: Tilanteita oli! Kello ei varmasti tykkää, mutta oli hienoja paikkoja. Meinas kartturikin mennä välillä sanattomaksi, mutta eiköhän se tästä.

EK2 Topi Tulla: Kovasti koitettiin tulla ja nyt oli hyvä kun näki jotain laseistakin läpi. Silta yllätti ja siinä varmasti menee moni pitkäksi.

EK2 Kimmo Linden: Ihan mukavasti tuli, aika räyhä pätkä! Pari nuottisekoilua oli, mutta muuten ihan OK.

EK2 Jarkko Savolainen: Arvasin, että se silta on liukas, mutta että noin hirveän liukas! Mentiin siitä suoraan vastapattiin ja on ihme, ettei auto hajonnut.

EK2 Janne Seluska: Nythän tuo tuli jo ihan hyvin, huomattavasti paremmin kuin eilen. Muutama tilanne oli.

EK2 Ville Hautamäki: Kaksi kertaa vedettiin pihalle, muuten menee hyvin! Toivottavasti Lindroos ei nyt kärsinyt liikaa.

EK2 Joonas Lindroos: En tiedä heittikö Hautamäki paalin keskelle risteystä vai kuka, mutta tuli aikalailla silmille! Loppupätkä ajettiin sitten Hautamäen perässä.

EK2 Teemu Suninen: Laturi ei toimi, joten virrat on vähissä. Koitettiin tulla mitä pystyttiin ja vaikea päivä tulee olemaan.

EK2 Henri Haapamäki: Ei menny hyvin, spinnattiin yhessä risteyksessä ja auto sammui. Koitetaan jatkaa tästä.

EK2 Samuli Vuorisalo: Liukasta oli ja ei oikein malttanut tulla siististi. Ihan hyvä aloitus kuitenkin tälle päivälle.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa