Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK6

27.09.2014 /

Ralli SM.jpg

EK6 Timo Partanen: Auto haritti 2 senttiä ennen huoltoa, mutta saatiin laitettua kuntoon ja nyt on makeata vetää. Jos tuossa jää turhia arpomaan vauhdin kanssa, niin sit tulee turpiin kyllä.

EK6 Ilkka Kariste: Saatiin tuo edellä oleva kiinni loppuvaiheessa, niin piti ajella vähän perässä. Vähän osuttiin kiveen ja rengas meni, joten täytyy se vaihtaa nyt.

EK6 Reijo Heikkilä: Varovaisesti tuli, vähän liian varovaisesti. Nuotti oli, mutta pitäis vain uskoa sitä.

EK6 Teemu Asunmaa: Nyt tuli jo ihan hyvää tahtia, mutta en tiedä menikö vetoakseli vai rengas rikki kun alkoi auto luikertelee.

EK6 Kaspar Koitla: In the beginning there was Kivioja on the stage and I had to slow down. Lost time there.

EK6 Juha Salo: Yritettiin tulla kovaa ja tuntui, että tultiin kovaa. Auto ehkä vähän liiteli ja meinasi valua, mutta toisaalta ainakin vauhti oli kohdallaan.

EK6 Joni Nikko: Vähän on probleemia ja välillä mentiin ilman nuottiakin. Yritettiin kuitenkin tulla se mitä päästiin.

SS6 Karl Kruuda: Very fast and tricky stage. After service didn´t have power steering when turning left. Have to be careful now.

EK6 Ari Vihavainen: Ajettiin pihalle, meni oikein huolella pitkälle pitkin peltoa. Päästiin kuitenkin takaisin tielle. Se oli sellainen kiristyvä vasuri ja meillä oli yritystä liikaa. Toivottavasti auto on ehjä.

EK6 Jussi Vainionpää: Ei suurempia tilanteita, pari pidempää liippiä oli.

EK6 Mika Rampanen: Ihan hyvin tuli, vähän meinasi olla tilanteita, mutta niin pitääkin olla. Kivioja oli tien varressa.

EK6 Vesa Hirvonen: Olipa se kyytiä! Oli niin paljon tilanteita, että onneks me ei ajeta mistään pisteistä. Nuotin kanssa pientä hässäkkää ja pikkusen meinaa tulla kurvit silmille.

EK6 Aki Sandberg: Aika rankka pätkä oli kun oli niin pitkä (25km). Vähän yltiöpäisesti meinattiin tulla ja ontaa välillä vähän hullun hommaa.

EK6 Timo Pitkäniemi: Kello kertoo sitten miten se meni. Katotaan videolta sit parin viikon päästä ja katotaan kuinka tuli!

EK6 Tuomo Hassinen: Kiva pätkä oli! Hienoja pätkiä nämä on toisaalta kaikki täällä. Vauhtia saisi olla enemmän.

EK6 Ismo Rajamäki: Hieno pätkä! Tultiin aika miehekkäästi, mutta viimeisen risteyksen jälkeen ravisti pahasti. Katotaan menikö rengas vai mitä tapahtui.

EK6 Marko Malinen: Pääasia että päästin tämäkin erikoiskoe maaliin. Autossa ei ole mitään muuta vikaa kuin, että tuulilasi piti vaihtaa.

EK6 Jarmo Berg: Olen tyytyväinen, ihan hyvin tuli! Nyt alkaa kulkemaan ja yritetään tulla vauhdilla. Kilsoja on vielä pitkästi jäljellä.

EK6 Topi Tulla: Siinähän tuo tuli ja pysyttiin tiellä. Ei tuo aikakaan vissiin hirveän hyvä ole.

EK6 Jarkko Savolainen: Hieno pätkä ja vaihtelevaa tiestöä, joten kiva oli ajaa. Ei ollu ehkä ihan mun tyylinen pätkä, tykkään heitellä enemmän autoa.

EK6 Janne Seluska: Ei täydellinen suoritus ja muutama pikkutilanne oli kun tuli mutkat silmille. Koitetaan ajaa nyt varman päälle.

EK6 Joonas Lindroos: Hyvin ja puhtaasti tuli. Tarkkailemalla tultiin läpi tällä kertaa, että oishan siellä voinut muutaman paikan voinut kovempaakin tulla.

EK6 Henri Haapamäki: On hieno pätkä! Tultiin aika hyvin, muutama sellainen paikka oli missä emmittiin, muuten OK.

EK6 Samuli Vuorisalo: Muutama pieni virhe tuli, mutta muuten tuntui tulevan ihan hyvin. Tukivarren pultti oli hajalla, mutta saatiin se korjattua, niin nyt on hyvä ajaa.

EK6 Ville-Markus Marttinen: Vähän ehkä nostelin liikaa, olis pitänyt vaan tulla kovempaan.

EK6 Olli Lahti: Ei ole minkäänlaisia jarruja autossa, niin ei hirveän hyvin kulje. Alkaa ole tarpeeksi hankaluuksia tälle viikonlopulle.

EK6 Esa Ruotsalainen: Nyt tuli hyvin ja oli hieno pätkä! Auto toimii kun vaihdettiin öljypohja huollossa. Siihen kolahti kivi tuossa aiemmin tänään.

Jari Huttunen: Ihan hyvä suoritus tälle erikoiskokeelle.

EK6 Petri Itkonen: Varovaisesti tullaan kun Pengonpohja oli eilen ihan täysi katastrofi ja se vaikuttaa vieläkin. Hienoja teitä on Pirelli Rallissa kyllä!

EK6 Pyry Ovaska: Alku tuli hyvin, mutta loppua kohden alkoi täristää aika paljon.

EK6 Olli Lahti: Jarrunesteet tuli takakulmasta pihalle ja keskeytettiin.

EK6 Laura Suvanto: Positiivista olla maalissa, mutta aika hankalaa on ajaminen tällä hetkellä. Ei pysty kuuntelemaan nuottia ja ajamaan samalla hetkellä.

EK6 Ville Hatanmaa: Kymmenkunta mutkaa oli liian nopealla nuotilla, mutta ihan tyytyväinen olen suoritukseen.

EK6 Juha Rytkönen: Yllättävän tyytyväinen olen tähän erikoiskokeeseen ja omaan ajamiseen. Yksi risteys meni pitkäksi, mutta muuten kaikki OK.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa