Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK8

27.09.2014 /

Ralli SM.jpg

EK8 Timo Partanen: Tultiin maaliin vaan peräkkäin, että ei me pätkällä jonossa ajettu. Pikkukivaa ja mukavaa on, mutta ei tällä vauhdilla oikein tulosta tehdä.

EK8 Ilkka Kariste: Vähän tuntui paremmalta ja vaihdettiin renkaat, niin ihan OK tuli. Tie oli hyvässä kunnossa.

EK8 Reijo Heikkilä: Ihan hyvin meni, mutta ei vaan meinaa uskoa miten hyvä pito oli nyt ajaa. Koitetaan ajaa tuo viimeinenkin vielä maaliin.

EK8 Kaspar Koitla: It was OK and we came through without mistakes.

EK8 Juha Salo: Aika mielettömän siisti pätkä, ihan kädet tärisee kun pääse vetämään kunnolla! Mini on mielessä.

EK8 Karl Kruuda: It was good and the stage is really something. Had a couple of moments when going full speed. I had to pass one in front of us but it went OK.

EK8 Joni Nikko: No nyt on ihan kivaa kun on vähän pitoakin, mutta meiltä tais loppua eturenkaat, joten katotaan miten tuo viimeinen tulee.

EK8 Ari Vihavainen: En ole ihan tyytyväinen, mutta läpi tultiin. Meillä on jarruvika autossa ja vaikeata on ajaa. Ei ole luotto kun ei tiedä mitä tapahtuu kun poljinta painaa.

EK8 Jussi Vainionpää: Lämmin tulee tässä kuin veivaillaan tulemaan. Erikoiskoe tuli paremmin kuin ekalla kerralla, mutta ainakin 5 sekkaa tultiin Vihavaista hitaammin.

EK8 Mika Rampanen: Kypäräpuhelimet ränkkäilee, joten ei nuottia kuule ja vedettiin pimeeseen tällä kertaa.

EK8 Vesa Hirvonen: Ihan OK ja nyt on erot sekä eteen että taakse niin suuret, että ei kannata mitään Matrix-juttuja enää kokeilla.

EK8 Aki Sandberg: Nyt sujui paremmin kuin EK7:lla ja nyt pysyi vitonen jo silmässä niissä kurveissa missä pitikin. Täytyy tarkasti ottaa tuo vika.

EK8 Timo Pitkäniemi: Hienosti meni ja hieno pätkä oli! Parantamisen varaa toki jäi ja ens ivuonna otetaan vähintään sekunti pois.

EK8 Tuomo Hassinen: Kaikki muuten pelas, mutta aurinko häikäisi. Toisaalta jos nuotti toimii, niin eihän sen pitäisi haitata.

EK8 Topi Tulla: Aivan liikaa virheitä tuli, meni ihan penkin alle. Ajamisesta ei tule mitään ja katotaan riittääkö edes bensa mihinkään.

EK8 Janne Seluska: Tuli omasta mielestä paremmin kuin se eka kerta täällä. Hienoja teitä nämä on ja hyvä kisa menossa, joten mikäs tässä on ajaessa.

EK8 Joonas Lindroos: Auto pelasi nyt hyvin ja parhaiten mitä tänä päivänä. Antureita vaihdettiin siirtymällä ja se näköjään auttoi. Vielä ei parane kuitenkaan naureskella, vaan yksi erikoiskoe on vielä jäljellä.

EK8 Henri Haapamäki: Kauhea kivi oli yhdessä vasurissa nypyn takana ja osuttiin suoraan siihen. Auto ravistaa pirusti, joten täytyy katsoa mitä kävi.

EK8 Samuli Vuorisalo: Tuli kyllä aika täydellisesti tämä pätkä ja nyt tuntuu todella hauskalta tämä homma. Ero on sellainen, että nyt täytyy ajaa järki päässä tuo viimeinen.

EK8 Ville-Markus Marttinen: Mukavasti tulee ja samaan rytmiin kuin ennenkin. Ei aleta tässä mitään muuttelemaan, katotaan sitten ensi vuonna uudestaan.

EK8 Jari Huttunen: Tultiin aika rauhassa tämä pätkä, eikä riehuttu mitään ylimääräistä.

EK8 Petri Itkonen: Aurinko häikäisi muutamassa paikassa ja meinasi olla vaikeata nähdä, mutta muuten tuli ihan hyvin.

EK8 Pyry Ovaska: Välillä tuli hyvin ja välillä sitten vähän huonommin. Aurinko häikäisi aika paljon.

EK8 Ville Hatanmaa: Tämä tuli nyt ihan kiitettävästi, joskin muutama paikka tuli varovaisesti. Laura Suvannolla tuli savua pellin alta noin 500m lähdöstä.

EK8 Juha Rytkönen: Yllättävän hyvin tuli ja paljon helpompi oli ajaa kun vedettiin tämä nyt toiseen kertaan. Suvannon autosta nousi veishöyryä.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa