Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Koski-Lammin SM-sarja jatkui keskeytyksellä Mikkelissä

23.02.2018 / Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Heikki Koski-Lammin ja Kari Luoman Vaakuna ralli alkoi perjantain yleisöerikoiskokeella kahdeksanneksi nopeimmalla ajalla 3,5 sekuntia kärjestä.

Asetelmat olivat hyvät lauantain erikoiskokeita ajatellen. Kilpailun toisella erikoiskokeella lauantai aamupäivällä he ajoivat niin ikään kahdeksanneksi nopeimman ajan kovatasoisessa SM3 luokassa, joka oli myös luokkasijoitus kahden erikoiskokeen jälkeen. Kolmannen erikoiskokeen loppupäässä citroen kaatui hypyn alastulossa ja hanki kutsui. Auto saatiin kaivettua ylös ja he suoriutuivat erikoiskokeen maaliin, mutta huollossa edessä oli keskeytys, kun auton vauriot osoittautuivat liian suuriksi.

- Perjantai-illan raviratapyörityksessä saatiin mukava aloitus, toki lähdössä hieman meni aikaa kun auto jäi sutimaan paikoilleen. Sama tilanne toki oli kaikilla sisäpuolelta lähtevillä. Lauantain ensimmäinen erikoiskoe tuli myös ihan ok. Kolmas erikoiskoe alkoi hyvin ja sain hyvän ajorytmin päälle. Pätkän loppupuolella sitten hypyn alastulo sumputti ja auto hyppäsi liian pitkälle. Hangesta auto haukkasi sen verran, että pyörimme ympäri, kertaa Heikki Koski-Lammi viikonlopun tapahtumia.

Koski-Lammi satutti kaadossa hieman kättään, mutta murtumia ei onneksi löytynyt. Kari Luoma löysi päivästä myös positiivisia asioita.

- Kolmonen lähti tulemaan kyllä tosi mukavasti ja pito siellä oli loistava. Meillä oli tuohon paikkaan kyllä juuri oikea nuotti, mutta nyppy vain heitti liian pitkäksi ja pussitti alastulossa. Heikki teki kyllä kaikki mitä tehtävissä oli. Väliaikoja kun jälkikäteen katsoimme, niin huomasimme, että vauhti oli kyllä kohdallansa, kommentoi Kari päivän päättänyttä kolmoserikoiskoetta.

Peltityöt aloitettiin heti kun auto palasi Mikkelistä Jalasjärvelle talliin. Heikki Koski-Lammin ja Kari Luoman tarkoituksena on, että heidät tullaan näkemään kahden viikon päästä ajettavassa Itärallissa Joensuussa.

Kuva: Jarkko Ruotsalainen

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa