Facebook Twitter Email Pinterest

Volkswagen Hyötyautot ja autourheilun SM-sarjat jatkavat monivuotista yhteistyötään

22.01.2019 / Volkswagen Hyötyautot tiedotus

Volkswagen Hyötyautoja maahantuova K Auto Oy ja AKK Sports Oy jatkavat autourheilun SM-sarjoja koskevaa yhteistyötään myös vuonna 2019. Uutuutena on stipendi Hannu Mikkolan maljan voittajalle.

Yhteistyö kattaa kaikki AKK Sports Oy:n hallinnoimat autourheilun SM-sarjat – Ralli SM, Rallicross SM sekä Rata-SM -sarja. Sopimuksen myötä Volkswagen Hyötyautot on näkyvästi esillä sarjan kaikissa kilpailutapahtumissa ja AKK:lla on käytössään autoja Volkswagen Hyötyautojen mallistosta.

- Haluamme olla tukemassa ja kehittämässä suomalaista autourheilua, jonka erinomainen maine tunnetaan ympäri maailmaa. Volkswagen Hyötyautot on pakettiautojen markkinajohtaja Suomessa ja tarjoaa ensiluokkaista kuljetus- ja huoltokalustoa, jota autourheilun parissa toimivat tarvitsevat kilpailukalustosta riippumatta. Haluamme olla sekä markkinoiden että varikoiden voittaja ja yhteistyön myötä teemme autourheiluseurojen jäsenille tuotteistamme erikoistarjouksia. Uutuutena tarjoamme Rallin SM-sarjan huippukuljettajille mahdollisuuden lisäpalkintoon. Kauden aikana eniten erikoiskokeiden pohja-aikoja ajanut Hannu Mikkolan maljan voittaja palkitaan Volkswagen Hyötyautojen ”Paras kuljettaa varmasti” -stipendillä, joka on arvoltaan 3 000 euroa, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava johtaja Juha-Pekka Sihvonen.

- Suomalainen autourheilu on erittäin arvostettua kansallisesti ja kansainvälisesti. Kansallinen harrastus- ja kilpailutoiminta on menestyksemme perusta. Ilman osaavia ja tärkeitä kumppaneita eivät seurat eikä liitto pystyisi tarjoamaan harrastajille ja kilpailijoille niitä tapahtumia ja puitteita, joita tarvitaan. Monivuotinen yhteistyö Volkswagen Hyötyautojen kanssa on ensiarvoisen tärkeässä roolissa ja vaatimusten kasvaessa entistäkin merkittävämpää SM-sarjojemme elinvoimaisuuden kannalta, toteaa AKK-Motorsport ry:n ja AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio.

LISÄTIETOJA: 
Juha-Pekka Sihvonen, johtaja, Volkswagen Hyötyautot, K Auto Oy, juha-pekka.sihvonen@volkswagen.fi, puh. 040 767 0303

Tatu Lehmuskallio, toimitusjohtaja, AKK-Motorsport ry ja AKK Sports Oy, tatu.lehmuskallio@autourheilu.fi, puh. 0400 414 860 

Teksti ja kuva: Volkswagen Hyötyautot tiedotus


Ralli SM -sarjan virallinen Volkswagen Crafter -pakettiauto.

 Kuvassa Ralli SM -sarjan virallinen Volkswagen Crafter -pakettiauto. Kuva: Sami Kolsi / AKK.

 

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 34 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Juha Salo / Kristian Temonen 25 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 20 pistettä SAU (Rally2)
4. Juuso Metsälä / Jaakko Jäntti 16 pistettä KeurUA (R5)
5. Niclas Grönholm / Antti Linnaketo 13 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. SM-Ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM-Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa