Facebook Twitter Email Pinterest

SM Itärallin ilmoittautuminen on avattu niin kuskeille kuin mediallekin

21.01.2020 / SM Itäralli tiedotus / Timo Louhelainen

Ralli SM-sarjan kolmannen osakilpailun säännöt on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu Kiti-kisapalvelussa. Kilpailu ajetaan Joensuun ympäristössä 29.2.2020. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 17.2. kello 23:59.

Median akkreditointi on käynnistynyt puolestaan kilpailun kotisivuilla, joten nyt on hyvä aika käydä pudottamassa ilmoittautumiset sisään ilman viime hetken kiirettä. Akkreditoituminen päättyy perjantaina 21.2. kello 15.00.

SM Itärallissa on luvassa jälleen hienoja vaaramaisemia, maamme parhailla ralliteillä. Tänä vuonna SM Itärallin kokonaispituus on 336 kilometriä, sisältäen kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 101 kilometriä. Tämän vuoden kilpailussa mukana ovat myös Rallin Suomen Juniorimestaruussarjaa ajavat kuljettajat.

Kilpailun yhteydessä ajetaan lisäksi Mini Itäralli, jonka reittiin kuuluu SM Itärallin erikoiskokeet 3, 4 ja 5. Mini Itärallin kokonaispituus on 226 kilometriä, joista erikoiskokeita on 72 kilometriä. Tähän kilpailuun ilmoittaudutaan myös Kiti-kisapalvelussa.

Lauha talvi aiheuttaa haasteita tällä hetkellä kilpailujen järjestämisessä. Meillä Joensuussakin on nautittu lähinnä vesisateesta tammikuun aikana ja vähäisetkin lumet ovat huventuneet miltei olemattomiin. Tienpohjat olivat kuitenkin vahvassa jäässä vielä pari viikkoa sitten tehdyssä turvatarkkailussa ja sääennuste lupailee tälle viikolle jo pakkasta. Meillä on vahva luotto siihen, että kun reilun viiden viikon päästä SM-sarjan gladiaattorit lähtevät perjantaina nuotittamaan reittiä, saamme nauttia hienosta talvisäästä. 

Itärallin virallisella Facebook sivulla päivitetään koko ajan ajankohtaista tietoa kilpailusta ja vallitsevista olosuhteista, joten se kannattaa käydä ottamassa seurantaan.

Tervetuloa kilpailemaan tai tekemään tiedotusta SM Itäralliin Joensuuhun! 

Kilpailuun ilmoittautuminen: Kiti-kisapalvelu

Median akkreditoituminen: SM Itäralli - Media

Kilpailun virallinen FB-sivu: SM Itäralli - Facebook

Kuva: Timo Louhelainen

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa