Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Koski-Lammin sarja vaihtuu vielä kerran

03.02.2020 / Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Heikki Koski-Lammin sarja vaihtuu vielä kerran. Uuden Printsport Junior Cup rallisarjan innoittamana Koski-Lammi starttaa cupin avausosakilpailuun Mikkelissä helmikuun toisena viikonloppuna Rallin SM-sarjan SM3-luokassa. Näin F-Rallisarjan kiertäminen jää tältä vuodelta väliin.

Koski-Lammi ja kartturinsa Jarno Ottman kävivät kokeilemassa vauhtiaan Sonkajärvellä ajetussa harrasterallissa. Reissulle riitti tapahtumia – reilu puoli miljoonaa kilometriä uskollisesti palvellut nuottiauto väsähti matkalla Sonkajärvelle. Kiitos ralliystävien, matka jatkui laina-autolla ja nuotitus myös lainapelillä.

Jo ensimmäisellä EK:lla alkoivat vetoakseliongelmat ja pari päätti keskeyttää lopulta kolmannen erikoiskokeen jälkeen. Mikkelissä Heikin vierelle istuu myöskin kokenut Kari Kallio. Kallio on ollut tuttu näky mm. Jesse Turusen kartanlukijana Rallin SM-sarjassa. 

Sarjan vaihtoon vaikutti vahvasti Printsport Junior Cup rallisarjan tarjoama hieno palkinto, kun voittajalla on mahdollisuus päästä R5-auton rattiin.

- Cup tarjoaa houkuttelevan palkinnon ja tällaista tilaisuutta on odotettu. Nyt pitää satsata tähän. Pitää ajaa järki päässä ja muistaa, että ei ole pakko voittaa, kunhan muut cupin kilpailijat ovat takana, tuumii Heikki Koski-Lammi uudesta rallisarjasta ja luokanvaihdoksestaan. 

Vetoakselivika on saatu jäljitettyä ja toivon mukaan puuttuva osa rikkoutuneen tilalle saadaan ajoissa. Tavoitteena on myös elvyttää nuottiauto kuntoon ennen Mikkeliä.

Kuva: Nuutti Kolehmainen

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa