Facebook Twitter Email Pinterest

Lindholm Toksport WRT:n Škodalla WRC3-luokan MM-sarjaan

02.04.2021 / Marko Mäkinen / Emil Lindholmin tiedotus

GRX-tiimin Emil Lindholm ja Mikael Korhonen osallistuvat rallin MM-sarjassa WRC3-luokan osakilpailuihin Toksport WRT:n Škoda Fabia R5 Evolla. Suomalaiskaksikko taistelee WRC3-luokan MM-pisteissä ensimmäisen kerran jo tämän kuun lopulla ajettavassa Kroatian MM-rallissa.
 
GRX-tiimin Emil Lindholm oli uuden sopimuksen jälkeen tyytyväinen mies. Sopimus käsittää ensimmäisessä vaiheessa Kroatian, Portugalin, Sardinian ja Viron MM-osakilpailut. Suomen MM-rallissa ja ralli SM-sarjassa Lindholm kilpailee TGS Worldwiden Škodalla.

- Huippumahdollisuus. Tavoitteenani on jo pidemmän aikaa ollut se, että pääsisin kiertämään WRC3-luokkaa rallin MM-sarjassa, ja nyt se sitten tapahtuu. Tavoitteeni on tietysti ajaa hyvin. Luokan taso on kova, mutta omaa parasta ja hyviä sijoituksia lähdetään ajamaan. On tosi tärkeää tulevaisuuden kannalta, että pääsen ajamaan kokemusta juuri MM-sarjan osakilpailuista, Lindholm muistuttaa.

Lindholmin tallikavereina ajavat Norjan Andreas Mikkelsen ja Bolivian Marco Bulacia. WRC3-luokan MM-sarjassa loppupisteisiin lasketaan viiden parhaan osakilpailun tulos.

- Vaikka kevät on jo pitkällä, tilanne WRC3-luokan MM-pisteissä on täysin avoin. Ensi vuoden tavoitteemme on jatkaa WRC2-luokan MM-sarjassa, joten tämä sopimus on meille merkittävä askel myös ensi kautta ajatellen.

Lindholmin, Korhosen ja Toksport WRT:n ensimmäinen yhteinen MM-osakilpailu Kroatian MM-osakilpailu ajetaan 22.-25. huhtikuuta. 

Kuva: Taneli Niinimäki

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 104 pistettä NHD (R5)
2. Egon Kaur / Silver Simm 80 pistettä Viro (R5)
3. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 71 pistettä MäntsMK (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 69 pistettä Alavuden UA (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 56 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2022

1) 14.-15.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 4.-5.2. Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
3) 4.-5.3. SM Ralli ABC Pitkälahti, Kuopio
4) 13.-14.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 17.-18.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki (FIA ERT)
6) 26.-27.8. SM Ralli, Mikkeli
7) 30.9.-1.10. SM Ralli, Kouvola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa