Facebook Twitter Email Pinterest

Kiviniemi Pohjanmaan ralliin ehjä kisa tavoitteena

17.06.2021 / Kristian Kiviniemi tiedotus

Kristian Kiviniemi lähtee Pohjanmaan lakeuksille tavoittelemaan ehjää kilpailua. Edellisessä kilpailussa häirinneet tekniikka murheet keskilukon kanssa on saatu kuntoon.
 
- Auton ongelmat saatiin kuntoon ja olihan se mukava taas testipätkällä päästä ajamaan ehjällä autolla. Tarkasti on auto läpikäyty ja nyt vaan auton pitää toimia perjantaista lauantaihin, jotta saadaan ehjä kisa, kun kaikkissa aiemmissa on ollut tekniikan kanssa ongelmia.
 
Seinäjoella perjantaina starttaavaan kilpailuun on auton kabiinissa tapahtunut muutoksia, kun Enni Mälkönen on samaan aikaan Puolassa ja paikkaamaan istuu Ylihärmäläinen Jarkko Alanen.
 
- Jarkko on muutaman kerran ollut kartturina treenipätkillä ja homma on toiminut aina hienosti. Viime viikonloppuna kävimme ajamassa ja kyllä homma pelasi hyvin. Täys luotto on siihen, että pystytään Jarkon kanssa ajamaan hyvä kisa ja pitämään hyvää vauhtia.
 
Kiviniemi - Alanen kaksikko starttaa kilpailuun numerolla 14. Kilpailun lähtö tapahtuu perjantaina 19.01 Perjantai iltana on luvassa kaksi erikoiskoetta ja lauantaina kilpailu jatkuu kuudella  erikoiskokeella, joista yhteismittaa kilpailureitille kertyy 121 ek kilometriä.
 
- Reitti on viety nyt eri suuntaan, kuin aiempina vuosina niin mielenkiinnolla odotamme mitä on luvassa. Oma kisaa lähdetään ajamaan. Luotto siihen, että vauhdillisesti ollaan hyvällä tasolla löytyy, kun vain saadaan ehjä kilpailu mikä nyt on ensiarvoisen tärkeää.
 
Kuva: Timo Pullikka

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa