Facebook Twitter Email Pinterest

Rally Talent ja Motorsport Talent -projektit jatkuvat

11.07.2022 /

Viime vuonna järjestimme ensimmäistä kertaa Rally Talent / Motorsport Talent hyväntekeväisyyshuutokaupan auttaaksemme nuoria ja lupaavia autourheilun harrastajia. Ansiokkaasti Rally Talent 2022-tittelin saajaksi valittiin Ville Vatanen ja Motorsport Talent2022-tittelin saajiksi valittiin Nea Kytölä, sekä Joel Pohjola.
 
- Huutokaupan järjestäminen oli kaikkiaan todella mieleenpainuva kokemus, antoisa, työläs sekä palkitseva monella tapaa. Saimme huutokauppaan todella väkeviä tuotteita autourheilun, sekä urheilun parista ja tuotteet menivät hyvin kaupaksi. Mukana oli varsin ikimuistoisiakin hetkiä kun saimme nähdä miten jokin tuote oli joillekin todella suuria asia!
 
Talentien menoa on ollut todella ilo seurata taustalta ja heistä jokainen on omalla panoksellaan, sekä tekemisillään näyttänyt kyntensä kisoissa ja harjoittelussaan.
 
Stipendi oli kaikille todella mieluisa yllätys ja voittajat taustajoukkoineen saivat siitä lisää potkua tekemiseen. Saimme myös yhteistyössä heille positiivista näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. 
 
Olemme päättäneet jatkaa Rally Talent / Motorsport Talent-projektia ja tuotteita haetaan paraikaa tulevaan huutokauppaan, joka on tarkoitus järjestää loppuvuoden 2022 aikana!
 
Tulevaisuudessa tavoitteena on saada tähän myös mukaan yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voitaisiin tukea nuoria autourheilun harrastajia, kertoo tapahtuman ideoija ja toteuttaja Kimmo Töyrylä.
 
Rohkeasti ralliin
 
T4T World Rally Team nähtiin viime vuonna ensimmäistä kertaa rallikisoissa osallistumalla Askolan Granit -Ralliin, joka oli Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan osakilpailu. Kimmo Töyrylä ja kartanlukijansa Timo Jaakkola olivat hienosti lopputuloksissa sijalla sata.
 
- Elämäni ensimmäinen ralli oli todella ikimuistoinen kokemus, ihan sieltä idean synnystä sitten siihen varsinaiseen rallin ajamiseen!
 
Nuo hetket jäävät pysyvästi sydämeen kun muistelee miten hieno projekti tehtiin yhdessä tiimin kanssa. Vauhdilla emme häikäisseet, mutta toisaalta meillä oli aikaa nauttia hieman enemmän hienoista teistä jos näin leikkisästi sanotaan, maaliin pääsy oli alusta asti suurin tavoitteemme.
 
Tarkoitus oli lähteä kokemaan ja nauttimaan rallin maailmasta kokonaisuutena. 
 
Eniten minua rallin jälkeen yllätti se, kuinka moni sai meidän osallistumisesta rohkeutta lähteä myöskin kokeilemaan rallia ensimmäistä kertaa. Saimme myös vielä erityiskiitosta AKK:n suunnalta kuinka toimme esille rallin harrastamista turvallisesti esille ja pr-näkyvyyden tuomista rallille kotimaassa sekä  kansainvälisesti!
 
Tavoitteena tiimillä on, että meidät nähdään rallin parissa jatkossakin ja kovasti etsitään myöskin yhteistyökumppaneita mukaan, jotka haluaisivat olla mukana tuomassa rallin ilosanomaa rallitaipaleille. Voittaminen ei ole tavoitteemme, vaan tuoda jatkossakin hymy ihmisten kasvoille, sekä toteuttaa rallille / moottori-urheilulle hyvää pr-näkyvyyttä sosiaalisen median / median kautta, kertoo Kimmo Töyrylä.
 
Kuva: Samu Ekman / AKK

Pisteet top 5

1. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 130 pistettä MäntsMK (R5)
2. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 129 pistettä NHD (R5)
3. Egon Kaur / Silver Simm 105 pistettä Viro (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 58 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2022

1) 14.-15.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 4.-5.2. Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
3) 4.-5.3. SM Ralli ABC Pitkälahti, Kuopio
4) 13.-14.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 17.-18.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki (FIA ERT)
6) 26.-27.8. SM Ralli, Mikkeli
7) 30.9.-1.10. SM O.K. Auto-Ralli, Kouvola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa