Facebook Twitter Email Pinterest

Juha Salolla teknisiä ongelmia

26.01.2013 /

Arctic Lapland Rallin toisen päivän ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen kilpailun johtoon nousi Juha Salo, kun Norjan Andreas Mikkelsen menetti aikaa aamun avauksella yli viisi minuuttia.
"Kuskin puoleinen eturengas meni penkkaan osuessa rikki, ja jouduttiin vaihtamaan rengas pätkällä. Mutta ei se nyt haittaa, tämähän piti olla meille muutenkin vain harjoitusta", tilitti Mikkelsen.

Juha Salo nousi kärkeen ja ero kakkosena olevaan Ari Vihavaiseen oli lähes kolme ja puoli minuuttia. Mutta kaikki ei käy niin kuin strömssöössä, Salolle ilmaantui ongelmia.
"Meiltä hävisi ykkös- ja kakkosvaihde. Olimme jo keskeyttämässä, kun onneksi kokeilin vielä kolmosvaihdettakin. Sieltä löytyi jotain, samoin nelonen ja viitonen, joten päästiin jatkamaan", kertoi Salo.

"Kun kytkintä luistattaa, niin hyvinhän tämmöinen Mitsun moottori lähtee vetämään, kyllä pätkän alussa päästiin oikein hyvin liikkeelle. Nyt on edessä laatikon vaihto huollossa."

Salo sai laatikon juuri ja juuri vaihdettua, mutta myöhästyi sen verran, että miehelle paukahti aikasakkoa. Kisasta on nyt vielä kaksi erikoiskoetta ajamatta. Seuraava erikoiskoe alkaa kello 14.01.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 34 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Eerik Pietarinen / 25 pistettä (R5)
3. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 20 pistettä NHD (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 16 pistettä SaarUA (R5)
5. Niclas Grönholm / 13 pistettä ()

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

  Rallin nimi Paikkakunta PVM
  1. Arctic Lapland Rally Rovaniemi     

16.-18.1.

  2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
  3. SM Itäralli
Joensuu 28.-29.2.
  4. SM O.K. Autoralli
Kouvola 12.-13.6.
  5. SM Ralli
Oulu 4.-5.9.
  6. Pohjanmaa SM-Ralli
Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa