Facebook Twitter Email Pinterest

Ville Tannermäki ensimmäisenä reitille Kouvolassa

11.07.2013 /

Ralli SM

Lauantaina Kouvolan SM O.K. Auto -rallin erikoiskokeille starttaa ensimmäisenä autona kaksivetoisten SM2-luokan kuljettaja Ville Tannermäki Hondallaan, sillä lähtöluettelossa numerolla 1 oleva Jarkko Nikara on perunut osanottonsa. Tannermäki saa peräänsä Niko Veikkasen. Kolmantena autona reitille lähtee Marko Mänty, joka tiedetään luokan kärkivauhtiin ehtiväksi, mutta teknisten ongelmien vuoksi pistesaldo ei Tunturirallin, kauden avauskisan jälkeen ole kasvanut.

Laihialla SM2-luokan voittanut Henri Kolsi saa hyvän "kirittäjän" Männystä, sillä luokan kaksi viimeistä kuljettajaa Esa Ruotsalainen ja Jussi Vainionpää takuulla aikovat myös voittaa.

SM3-luokan ensimmäinen mies reitillä on ruotsalainen Fredrik Åhlin. Luokan pistejohtaja Jaro Kinnusella on nyt oiva tilaisuus tarkasti seurata ruotsalaisen menoa, sillä Laihialla lähtönumeroiden ero oli parisenkymmentä numeroa. Samuli Vuorisalo on luokan kolmas kuljettaja, jonka perään starttaavat sitten Joonas Lindroos, jonka suoritus hylättiin Laihialla, sekä Kalle Pinomäki, joka on aina erinomaisesti viihtynyt Kouvolan sorateillä.

Juha Salon lähtönumero on 22. Nelivetoisia riittää aina numerolla 43, seassa myös muutamia sarjan ulkopuolisia kilpailijoita.

Pisteet top 5

1. Sami Korvola / Asko Kujala (EPUA) 0 pistettä EPUA ()
2. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 0 pistettä Karkkilan UA (R5)
3. Jari Kuikka / Tomi Ikonen 0 pistettä JärvisUA (Fin-N)
4. Jukka Kasi / Henri Ania 0 pistettä Laihian UA (R5)
5. Mikko Lehti / Veikko Kanninen 0 pistettä THU-TEAM (FinR4WD)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

  Rallin nimi Paikkakunta PVM
  1. Arctic Lapland Rally Rovaniemi     

16.-18.1.

  2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
  3. SM Itäralli
Joensuu 28.-29.2.
  4. SM O.K. Autoralli
Kouvola 12.-13.6.
  5. SM Ralli
Oulu 4.-5.9.
  6. Pohjanmaa SM-Ralli
Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa