Juha Vuorela

24.02.2003 / Juha Vuorela

Lapuan SM-rallissa maaliin, Vuorela tyytyväinen virheistä huolimatta

Rallin SM-sarjan toinen osakilpailu Lapualla sujui Juha Vuorelalta ja Markus Nousiaiselta vaihtelevissa merkeissä. Sijoitus isossa n-ryhmässä oli 15, se ei tyydytä, mutta ajossa oli myös paljon hyvää. Matkassa oltiin Rallyrent Europen Mitsubishi Lancer Evo 6 mallilla.

Erikoiskoe kolme oli Juhalle ja Markukselle vaikea. - Tehtiin nuotin luvussa virheitä ja kovasta vauhdista mentiin risteyksessä pitkäksi. Aikaa näissä meni noin puoli minuuttia, kertoi Juha takkuisen erikoiskokeen tapahtumista.

Vielä viimeisellä oli tiukassa risteyksessä ongelmia kääntymisen kanssa. - Olen tavallaan kisaan tyytyväinen, sillä saimme Evo 6 mallin hyviin säätöihin torstain testeissä. Mutta olisihan sijoitus voinut olla parempikin, mietti Jämsän Äijät seuraa edustava Längelmäkeläinen Vuorela.

Eroa luokan voittajaan Jukka Ketomäkeen tuli yli kolme ja puoli minuuttia ja kymmenenteen sijaan puolitoista minuuttia. Yleiskilpailu sijoitus oli 20.

Teksti: Vesa Rauhala