Facebook Twitter Email Pinterest

Vähämikolle pikku a:n mestaruus

05.10.2003 / Vähämikolle pikku a:n mestaruus

Luokan pikku a -mestaruus oli jo ennen tätä kisaa pedattuna VW Golf -kuljettaja Janne Vähämikolle. Ainoastaan Sami Vatasen voitto ja Vähämikon viidettä huonompi sijoitus olisi viesnyt häneltä mestaruuden. Hän tuskaili eilen menonsa vaikeutta, sillä tunnetustihan ajaminen ei ole helppoa silloin kun yritetään varmistella. Tänään Vähämiko kuitenkin osasi hellittää ja antoi luokan voittaneen Sami Vatasen mennä menojaan.

Opel Astraa kuljettava Sami Vatanen ajoi luokan pohja-ajan jokaiselle tämän päivän erikoiskokeelle ja nousi kilpailun kymmenennellä EK:lla kärkeen. Vatanen sai kerättyä reilut 18 sekuntia eroa kakkoseksi sijoittuneeseen Suomen mestari Vähämikoon. Vatanen saavutti ensimmäisellä SM-rallikaudellaan hopeaa ja pronssille sijoittui kilpailussa kolmanneksi tullut Henri Tuomisto, hänkin ajaa Opel Astralla.

SM-pisteet: 1. Janne Vähämiko, Turun UA, 97 2. Sami Vatanen, Keski-Karjalan UA, 86 3. Henri Tuomisto, Keuruun UA, 64