Facebook Twitter Email Pinterest

Toni Klemets

13.06.2004 / Toni Klemets

Toni Klemets onnistui loistavasti rallin SM-sarjan kesäavauksessa Joensuussa. SM Itärallissa Klemets sijoittui isossa N-ryhmässä neljänneksi. Tiukassa sekuntitaistelussa lopputulos miellytti ensimmäistä kauttaan nelivetoautolla kilpailevaa turkulaista. Ero voittaneeseen Juha Saloon oli seitsemän erikoiskokeen kisassa 36 sekuntia.

- Erittäin tyytyväisiä ollaan, etenkin kun vielä perjantaina oli vähän kuumetta ja flunssaa. Tuli tehtyä tasaisen kovia aikoja ja mikä tärkeintä, ajo sujui jokseenkin ilman virheitä ja suurempia pulmia, Klemets iloitsi.

- Flunssan jäljiltä fiilis oli vähän alhaalla ja ajo itseasiassa vähän mietitytti. Arvelin miten refleksit toimivat. Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin. Erinomainen aloitus SM-kesään tällä autolla.

SM-sarjaan Klemets ja kartanlukija Panu Plosila summasivat kolmanneksi suurimmat pisteet (kolmanneksi ajanut Jani Paasonen ei ole ilmoittautunut SM-sarjaan). Viiden osakilpailun jälkeen sijoitus yhteispisteissä nousi neljänneksi.

- Seuraavaksi ajetaan Tampereella SM Exide-rallissa heinäkuun alussa. Vaikka nyt Joensuussa menikin hyvin, niin kyllä jotain uutta täytyy vielä keksiä. Salon Juhan tuntuu menevän kärjessä todella lujaa. Jollain konstilla pitäisi häntä saada vähän kiinni, Klemets mietti.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa