Facebook Twitter Email Pinterest

Jarkko  Miettinen hakee voittoa Joensuusta

05.03.2010 / Jarkko  Miettinen hakee voittoa Joensuusta

Tuupovaaran Moottorikerhoa edustava Jarkko Miettinen starttaa tulevana lauantaina Joensuussa ajettavaan Hartikainen SM-Itäralliin voitto mielessä. Vaikka edellinen osakilpailu Mikkelissä kaksi viikkoa sitten päättyi ulosajoon, odottaa Jarkko kilpailua itsevarmana ja luottavaisena. Uskoa onnistumiselle valoi torstaina Tuupovaarassa ajettu testi.
" Lähdemme ajamaan voitosta ja nautiskelemaan upeista teistä. Ajoimme torstaina testin Tuupovaarassa erittäin vaikealla tiellä, ja siellä ajo tuntui sujuvan hyvin. Skoda Fabia toimi mainiosti, eikä säätöihin tarvinnut tehdä muutoksia. Lähden kilpailuun samalla mentaliteetilla kuin Mikkeliin: heti alusta asti täysillä ja kärkeen. Fiilikset ovat nyt oikein korkealla, kun alla on hyvä testi ja pääsen ajamaan terveenä, sillä Mikkelin aikoihin vaivannut pitkäkestoinen flunssa on takana", Miettinen kertoo.

Pohjois-Karjalaan vahvat siteet omaava helsinkiläinen ralliautoilija odottaa talvikauden haastavinta osakilpailua, sillä kilpailun kahdeksalle erikoiskokeelle kertyy mittaa yhteensä 115 kilometriä.
"Reitti on varmasti jälleen yksi kauden haastavimmista. Täällä on yleensä ajettu kovaa, mutta toisaalta lukuiset nypyt, hyppyrit ja tiukat mutkat takaavat sen, että jo ennakkotutustumisessa pitää olla tarkkana. Lähdemme reitille kuudentena, joten siinä vaiheessa pahin irtolumi on jo pyyhkiytynyt pois. Talvikausi olisi mukava päättää hyvään tulokseen", Jarkko sanoo.

Skoda Fabia RS Rally Teamin Jarkko Miettinen starttaa kartturinsa Mikko Lukan kanssa lauantaina kello 09:-alkavaan kahdeksan erikoiskokeen mittaiseen kilpailuun kuudentena autokuntana numerolla 16.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa