Facebook Twitter Email Pinterest

Jaakko Miettinen hyvin valmistautuneena Kouvolaan

10.06.2010 / Jaakko Miettinen hyvin valmistautuneena Kouvolaan

Ralliautoilun SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Kouvolassa. Jarkko Miettinen - Mikko Lukka starttaavat kilpailuun SM-sarjan kolmannelta sijalta. Miettinen on valmistautunut kilpailuun hyvin, sillä alla on onnistunut kahden päivän ja 120 kilometrin mittainen testijakso.
"Ensimmäiset kilometrit Skoda Fabia S2000 -auton kanssa on nyt takana, ja auto tuntuu heti paremmalta kuin talvella. Muutimme alustan säätöjä testien kuluessa, ja nyt Fabia tuntuu kaikkiaan todella hyvältä ajaa. Testijakso on vienyt asiaamme eteenpäin pitkin askelin. Kouvolassa tavoitteena on minimissään podiumsijoitus, ja kesäkauden päätavoite on voittaa vähintään yksi kilpailu. Mielellään vaikka jo Kouvolassa", Miettinen kertoo.

Perjantain ennakkotutustumisjakson jälkeen Miettinen käy ajamassa vielä kilpailun virallisella testierikoiskokeella muutaman vedon varmistaakseen, että kaikki on kunnossa ja miehet vireessä. Miettisen Skoda Fabia päivittyy moottorin osalta Kouvolan jälkeen, kun moottori huolletaan Ranskassa.

Miettisen kevät on muutoinkin ollut rallin täyteinen. RDF on järjestänyt rallikouluja ja Jarkko on toiminut myös kartturina kahdelle ulkomaiselle asiakkaalle niin Suomessa kuin Virossakin ajetuissa kilpailuissa.

Skoda Fabia RS Rally Teamin pari Jarkko Miettinen - Mikko Lukka starttaa kello 10.01 alkavaan, seitsemän erikoiskoetta yhteismitaltaan noin 100 kilometriä käsittävälle reitille kolmantena numerolla 16. Kilpailun lähtö ja huoltoparkki sijaitsevat Tuohikotissa ja maali Kouvolassa.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa