Facebook Twitter Email Pinterest

Jarkko Miettinen Kouvolassa neljäs

12.06.2010 / Jarkko Miettinen Kouvolassa neljäs

Ralliautoilun SM-sarjan viides osakilpailu Kouvolassa toi Skoda Fabia RS Rally Teamin parin Jarkko Miettinen - Mikko Lukka tilille SM 1 luokan neljänneksi korkeimmat SM-pisteet. Podiumsijoitukseen jäi eroa ainoastaan kuusi sekuntia.
"Päivä oli periaatteessa ihan hyvä ja kovaa tultiin, mutta vielä kovempaa olisi pitänyt pystyä ajamaan. En saanut kunnon hyökkäystä aikaan ja ehkä varoin myös turhan paljon liukkaalla perän irtoamista Tavoite oli kolmen joukkoon, joten aivan tyytyväinen tulokseen ei voi olla", Miettinen kertoo.

Kilpailun voittaneeseen Joonas Lindroosiin eroa kertyi 47,7 sekuntia. Tiimien välisessä kamppailussa Skoda Fabia RS Rally Teamin pari nappasi kolmanneksi korkeimmat pisteet.
"Toisella erikoiskokeella loikattiin kunnolla, ja sen jälkeen oli pieni tilanne päällä. Viidennellä erikoiskokeella leikkasin turhan rajusti ja etupyörä osui kiveen, minkä seurauksena pyöränkulmat menivät sekaisin. Vaihdoimme pyörän varmuuden vuoksi seuraavalla siirtymällä. Muutoin päivä oli ongelmaton. Auto toimi kuin unelma ja kartturi sekä huolto tekivät työnsä jälleen mallikkaasti", Miettinen kertaa kilpailua.

Viiden ajetun osakilpailun jälkeen Miettinen on pistetaulukossa neljäntenä. Tiimien välisessä kilpailussa Skoda Fabia RS Rally Team nousi kolmanneksi.
"Nyt pitää analysoida kilpailu, missä erot pääsivät syntymään. Muutamia kohtia on, mistä tiedän heti saavani sekunteja pois. Tehdään kuitenkin kotiläksyt kunnolla ja lähdetään seuraavaan kilpailuun nöyränä, mutta tavoitteet korkealla", Jarkko päättää.

Ralliautoilun SM-sarja jatkuu 28.8. Keravalla.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa