Facebook Twitter Email Pinterest

Vesa Hirvonen jälleen onnettaren epäsuosiossa

13.06.2010 / Vesa Hirvonen jälleen onnettaren epäsuosiossa

Joensuulaisen Vesa Hirvosen epäonnen Ralli SM -sarja sai jatkoa, kun kauden viides osakilpailu ajettiin Kouvolan ympäristössä. Honda Civic -kuljettaja ylsi jälleen pohja-aikavauhtiin ja taisteli kärkisijoista, mutta matka keskeytyi tekniseen vikaan neljännellä erikoiskokeella.

Hirvonen ja kartanlukija Jani Salo johtivat kolmen pätkän ajan Nuorten SM-sarjan kilpailua, minkä lisäksi he olivat kakkosena SM2-luokassa. Keskeytyshetkellä eroa oli 5,5 sekuntia kärkisijaan, jonka piti maaliin asti Kalle Pinomäki.
"Olihan se hienoa nähdä, että vauhti riitti huolellisen valmistautumisen jälkeen. Vauhtia oli vielä reservissäkin, mutta en lähtenyt tarkoituksella rynnimään riskillä. Päätavoite oli olla kärjessä Nuorten SM-osakilpailussa", Hirvonen kertasi.

"Kakkospätkällä jaoimme pohja-ajan Pinomäen kanssa, mutta eihän sitä riemua sitten riittänyt kuin rallin puoliväliin saakka. EK:lla 4 tuli eteen mystinen sähkövika, ja meno hyytyi. Pettymys oli valtaisa, kun jälleen kunnon sijoitus jäi saamatta."

"Totesin jo ennakolta, että SM-sarjassa olemme puun ja kuoren välissä. Tämä keskeytys merkitsee sitä, että SM-sarjan kuviot ovat meidän osaltamme tässä. Enää ei ole mahdollisuuksia sijoittua tyydyttäville sarjasijoille. Autourheilua ei varmasti lopeteta, mutta ehkä nyt on aika tehdä muita suunnitelmia", Hirvonen totesi arvoituksellisesti.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa