Facebook Twitter Email Pinterest

Kuljettajien kommentit EK2 maali

22.02.2014 / Kuljettajien kommentit EK2 maali

000-kuljettaja: Tiet olivat erittäin hyvässä kunnossa, ja väkeäkin oli ihan kivasti isolla tiellä, pienemmän tien varrella tietysti vähemmän. Kaiken lisäksi katsojat olivat sijoittuneet turvallisesti pätkän varteen.

Andrey Plotnikov: Very interesting, it was just okay and I´m fine.

Gregory Berezkin: The stage was great like all the Finnish roads!

Aki Sandberg: Jäätiin näköjään joku 16 sekkaa Veikkaselle. Tosi pehmoista tietä oli nyt ajaa.

Mika Rampanen: Ei oikein häävisti mennyt, kun penkkoja pitkin mentiin. Aika pöperöä on nyt tuo tie, joten hankala on ajaa.

Niko Veikkanen: Ihan hyvin nyt kulki, auto toimi ja se on mukava juttu. Aika liukasta kuitenkin.

Juha Rytkönen: Ihan hyvin meni, on todella liukasta ja pitää olla varovainen. Irtolumi on tehnyt pätkästä todella haastavan eikä meinannut olla yhtään pitoa.

Timo Kuivinen: Todella paljon pöperöä oli ja mentiin ihan kylki edellä. Ei varmaan kello kovin hyvää tykännyt ja todella tarkkana pitää olla jatkossakin. Pikkutiet varmaan putsaantuvat loppupäälle paremmiksi.

Ville Ruokanen: Ei mitään, tultiin varmistellen ja vähän pitää opetella mutkaan ajoa. Mikäs tässä, nautitaan menosta ja annetaan mennä.

Jarkko Hosike: Vähän paremmin meni jo kuin eilinen. Oli todella liukasta ajaa! Pienen tien osuus oli ehdottomasti vaikein osuus tällä erikoiskokeella. Siellä ei juuri pitoa ollut.

Jarmo Mikkonen: Nojoo, oli melkoisen liukasta pätkällä. Pitää olla varovainen jatkossa.

Jari Kihlman: Ihan suht hyvin meni. Kolmosta sylkee koko ajan tuo laatikko, joten muutama tiukka tilanne tuli erikoiskokeen aikana. Kirrataan tänään kovaa kun eilen meni päin peetä.

Veli-Pekka Karttunen: No tota ihan hyvin meni, muutamassa paikassa vähän kustiin. Liukastahan pätkällä oli, mutta samahan se on kaikille.

Kari Hämäläinen: Paremmin tuli kuin eilen. Silti vielä vaihteet reistaa, ja vähän on niiden kanssa hakemista. Todella liukasta oli ajaa tää eka erikoiskoe!

Mikko Eskelinen: Autossa ei tuntunut olevan voimaa ollenkaan. Tarkemmin mietittynä spinnattiin tuossa pöperössäkin vähän, että melkoista menoa on.

Jussi Tiippana: Öljyn lämmöt tapissa, joten tosi hankala oli tulla pätkä läpi. Vaikeuksien takia ei toki voi olla tyytyväinen tuloksiin. Katsotaan nyt miten päästään tästä jatkamaan.

Jussi Vainionpää: Kaksi kertaa mentiin pihalle, ettei kovin hyvin lähtenyt käyntiin. Aikaa kului turhan paljon ulosajojen takia.

Ari Vihavainen: Kyllä on niin paljon irtolunta, että luotto oli pois kyllä nyt. Koitettiin tulla uria pitkin varmasti maaliin. Todennäköisesti perässä oleva porukka tulee meistä nyt ohi.

Jarkko Nikara: No ei ihan puhtaasti mennyt, meinasin lähdössä sammuttaa auton ja kerran se sitten sammuikin pätkälle ja jouduttiin käynnistelemään uudestaan. Muuten ihan hyvin meni, ei siinä mitään.

Juha Salo: Ihan ok kulki tällä kertaa, vähän varovaisesti ehkä vielä ja varsinkin pienellä tiellä jouduttiin vetämään todella tarkasti. Tästä on hyvä jatkaa kuitenkin.

Esa Ruotsalainen: EK1 Alku meni tosi hyvin, mutta lopussa meni vaihteet, ja jouduttiin tulemaan ties millä vaihteella. Hankala oli ajaa.

Kristian Kiviniemi: Rengas meni vissiin vähän ennen loppua. Ei ottanut kuitenkaan mitään osumaa, mutta näin käy aina välillä. Päästään kuitenkin vaihtamaan ja jatketaan menoa.

Teemu Asunmaa: Ihan ok startti, mutta todella liukasta on kun nostaa ajolinjan tuonne lumipöperölle. Tästä syystä koitetaan pysyä spoorissa. Käsijarrukin on nyt saatu kuntoon.

Evgeny Cherkasov: It was slippery but fun anyway. That´s the most important thing.

Kees Burger: This is really nice and we´re enjoying again! I´m a happy man at the moment and it´s fun to drive now.

Atte Kivioja: Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa lähtee sujumaan. Ensi kerralla pitää katsoa nuotteja vähän tarkemmin, mutta yritetään pysyä uralla ja jatkaa menoa.

Reijo Heikkilä: Hikinen aamu on ollut tähän mennessä. Pito oli erikoiskokeella ihan hyvä, ei valittamista. Tästä kiristetään vielä seuraaville erikoiskokeille.

Timo Partanen: Paremmin meni kuin eilen, mutta aika ei tykännyt yhtään. Ei oikein riittänyt kantti painaa tuolla pöperössä. Vähän heikko avaus oli meiltä, mutta koitetaan parantaa.

Ville-Markus Marttinen: En mä oikein tiedä, vissiin ihan kohtuullisesti kulki kuitenkin. Jatketaan vaan menoa.

Pyry Ovaska: Paremmin tuli kuin eilen, mutta ei silti hyvin vieläkään.

Teemu Suninen: Oli ihan perussuoritus, yritettiin pitää tahtia yllä ja vähän hankalat paikat otettiin varman päälle. Pöperö teki hieman hallaa, mutta ei tässä mitään.

Max Vatanen: Kiviä oli reitillä ja autokin otti vähän osumaa. Tulin liian kovaa yhteen paikkaan ja pöperöstä jysähti kiveen, pitää katsoa huollossa, millaisia vaurioita tuli.

Matias Kauppinen: On melkoisen liukasta, pitää pysyä poorissa ja yrittää parantaa tahtia.

Jaro Kinnunen: Hyvin meni EK2, ei mitään ongelmia.

Joonas Lindroos: Ihan hyvin meni, suhteellisen ok suoritus. Tähän mennessä kulkee ja tyytyväinen voi olla, mutta tuleehan sieltä vielä poikia takaa.

Henri Haapamäki: Hyvin kulki pätkällä, liukasta pitelee, mutta ei se menoa haittaa. Antaa mennä vaan.

Samuli Vuorisalo: Kuskin puolen eturengas meni jossain pikkutiellä, oli kiviä aika paljon, mutta yritetään selvitä.

Tuomo Hassinen: Paremmin kulki kuin eilinen, saatiin vähän mukavammin rytmistä kiinni ja tästä on hyvä jatkaa.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa