Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK8

27.09.2014 / Kommentit EK8

Ralli SM.jpg

EK8 Timo Partanen: Tultiin maaliin vaan peräkkäin, että ei me pätkällä jonossa ajettu. Pikkukivaa ja mukavaa on, mutta ei tällä vauhdilla oikein tulosta tehdä.

EK8 Ilkka Kariste: Vähän tuntui paremmalta ja vaihdettiin renkaat, niin ihan OK tuli. Tie oli hyvässä kunnossa.

EK8 Reijo Heikkilä: Ihan hyvin meni, mutta ei vaan meinaa uskoa miten hyvä pito oli nyt ajaa. Koitetaan ajaa tuo viimeinenkin vielä maaliin.

EK8 Kaspar Koitla: It was OK and we came through without mistakes.

EK8 Juha Salo: Aika mielettömän siisti pätkä, ihan kädet tärisee kun pääse vetämään kunnolla! Mini on mielessä.

EK8 Karl Kruuda: It was good and the stage is really something. Had a couple of moments when going full speed. I had to pass one in front of us but it went OK.

EK8 Joni Nikko: No nyt on ihan kivaa kun on vähän pitoakin, mutta meiltä tais loppua eturenkaat, joten katotaan miten tuo viimeinen tulee.

EK8 Ari Vihavainen: En ole ihan tyytyväinen, mutta läpi tultiin. Meillä on jarruvika autossa ja vaikeata on ajaa. Ei ole luotto kun ei tiedä mitä tapahtuu kun poljinta painaa.

EK8 Jussi Vainionpää: Lämmin tulee tässä kuin veivaillaan tulemaan. Erikoiskoe tuli paremmin kuin ekalla kerralla, mutta ainakin 5 sekkaa tultiin Vihavaista hitaammin.

EK8 Mika Rampanen: Kypäräpuhelimet ränkkäilee, joten ei nuottia kuule ja vedettiin pimeeseen tällä kertaa.

EK8 Vesa Hirvonen: Ihan OK ja nyt on erot sekä eteen että taakse niin suuret, että ei kannata mitään Matrix-juttuja enää kokeilla.

EK8 Aki Sandberg: Nyt sujui paremmin kuin EK7:lla ja nyt pysyi vitonen jo silmässä niissä kurveissa missä pitikin. Täytyy tarkasti ottaa tuo vika.

EK8 Timo Pitkäniemi: Hienosti meni ja hieno pätkä oli! Parantamisen varaa toki jäi ja ens ivuonna otetaan vähintään sekunti pois.

EK8 Tuomo Hassinen: Kaikki muuten pelas, mutta aurinko häikäisi. Toisaalta jos nuotti toimii, niin eihän sen pitäisi haitata.

EK8 Topi Tulla: Aivan liikaa virheitä tuli, meni ihan penkin alle. Ajamisesta ei tule mitään ja katotaan riittääkö edes bensa mihinkään.

EK8 Janne Seluska: Tuli omasta mielestä paremmin kuin se eka kerta täällä. Hienoja teitä nämä on ja hyvä kisa menossa, joten mikäs tässä on ajaessa.

EK8 Joonas Lindroos: Auto pelasi nyt hyvin ja parhaiten mitä tänä päivänä. Antureita vaihdettiin siirtymällä ja se näköjään auttoi. Vielä ei parane kuitenkaan naureskella, vaan yksi erikoiskoe on vielä jäljellä.

EK8 Henri Haapamäki: Kauhea kivi oli yhdessä vasurissa nypyn takana ja osuttiin suoraan siihen. Auto ravistaa pirusti, joten täytyy katsoa mitä kävi.

EK8 Samuli Vuorisalo: Tuli kyllä aika täydellisesti tämä pätkä ja nyt tuntuu todella hauskalta tämä homma. Ero on sellainen, että nyt täytyy ajaa järki päässä tuo viimeinen.

EK8 Ville-Markus Marttinen: Mukavasti tulee ja samaan rytmiin kuin ennenkin. Ei aleta tässä mitään muuttelemaan, katotaan sitten ensi vuonna uudestaan.

EK8 Jari Huttunen: Tultiin aika rauhassa tämä pätkä, eikä riehuttu mitään ylimääräistä.

EK8 Petri Itkonen: Aurinko häikäisi muutamassa paikassa ja meinasi olla vaikeata nähdä, mutta muuten tuli ihan hyvin.

EK8 Pyry Ovaska: Välillä tuli hyvin ja välillä sitten vähän huonommin. Aurinko häikäisi aika paljon.

EK8 Ville Hatanmaa: Tämä tuli nyt ihan kiitettävästi, joskin muutama paikka tuli varovaisesti. Laura Suvannolla tuli savua pellin alta noin 500m lähdöstä.

EK8 Juha Rytkönen: Yllättävän hyvin tuli ja paljon helpompi oli ajaa kun vedettiin tämä nyt toiseen kertaan. Suvannon autosta nousi veishöyryä.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa