"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Mercedes-Benz

Michelin

YLE Urheilu: MotorSport

Haaja

Testiapua Hirvoselta ja Pykälistöltä

PekkaMikko.jpg.jpg

Hattulalaisen ralliharrastajan Pekka Vihman ja Suomen ainoan Citroën DS3 R3T -ralliauton talvikausi jatkuu edelleen. Ranskassa rakennettu tehdasauto on maaliskuun 17.-18. päivinä esillä Hämeenlinnan LänsiAuton viikonloppunäyttelyssä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Sen jälkeen kilpuri matkaa Printsport-tiimin kanssa kohti Rovaniemeä, kun rallin talvikausi ajetaan vauhdikkaaseen päätökseen Suopunkirallin merkeissä lauantaina 24. maaliskuuta.

Kuluneen kilpailutauon aikana Pekka Vihman uutta ralliautoa on testattu ja kehitetty soveltumaan paremmin Pohjoisen lumiolosuhteisiin.

Tänä talvena ensimmäistä kertaa lumipinnalla esiintynyttä ralliautoa on lähiviikkoina testannut sekä Citroënin WRC-tallin tehdaskuljettaja Mikko Hirvonen sekä entinen ranskalaistallin testikuljettaja Juuso Pykälistö.

Pykälistö antoi Vihmalle arvokkaita vinkkejä, kun uutuusmallista tehtiin iso juttu tuoreimpaan Vauhdin Maailma -lehteen. Hirvonen puolestaan kokeili DS3-mallia, jonka nelivetoisella versiolla hän kiertää MM-ralleja.
"Saimme erittäin hyvää palautetta autosta ja vinkkejä kehitystyöhön molemmilta kuljettajilta. Hirvosen Mikko nautti kovasti autosta, vaikka hän oli edellisen kerran kisannut tehokkaalla etuvetoisella kilpurilla uransa alkuaikoina 10 vuotta sitten", Vihma kertoili.

"Viikon kuluttua on edessä talven päätöskisa. Se on eräänlainen traditio meidän omalle TV-Motorsport -tiimin väellemme. Saamme varmasti aikaan myös kovat omat jäsentenvälisen kisat", Vihma arveli.
(-JS)