"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Rallin SM-sarjan II osakilpailu Lapualla 20.-21.2.2004

Lapualle 153 kilpailijaa

Lapualla järjestettävään rallin SM-sarjan toiseen osakilpailuun on määräaikaan mennessä ilmoittautunut kaikkiaan 153 kilpailijaparia, joista SM-luokkiin ja 1400 Rally Trophyyn on ilmoittautunut 108, F-ryhmään 19 ja A-junioreihin 26 kilpailijaparia.

Kilpailureitin avaajan rooli on Tunturi rallin jälkeen ison A-ryhmän pistejohdossa olevalla Juuso Pykälistö. Pykälistö starttaa reitille lauantaina 21.2.2004 kello 10.01 Lapuan Ammattioppilaitoksen vieressä olevalta Antilan kadulta.

Kirittäjäkseen Pykälistö saa Jouni Ampujan johdolla koko SM-pisteiden kärkiviisikon eli Jarmo Mikkosen, Sebastian Lindholmin ja Jari Latvalan

Isoa N-ryhmää lähteen vetämään numerolla 7 pistejohtaja Jukka Ketomäki, kannassaan koko kärkinelikkö.

Pikku A-ryhmän pistejohtaja Janne Vähämiko starttaa reitille numerolla 26 ja pikku N-ryhmän pistejohtaja Jani Ylipahkala on matkassa numerolla 38.

Yleisön palveluun on Lapuan Urheiluautoilijat panostaneet, sillä yhteistyökumppanina oleva YLE Pohjanmaa radioi koko lauantaipäivän kilpailutapahtumista taajuudella 93,1 MHz. Lisäksi kilpailun huollot ja tauko on keskitetty Latosaaren tanssikeskuksen pihaan.

Lapuan SM-rallin osanottajalistan löydät osoitteesta: http://www.mantta.fi/yritykset/tenab/v2004/040221l.htm