"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

SM FINNSCO-ralli päättää vuoden 2006 Rallin SM-sarjan

Finnsco Oy toimii Hyvinkään SM-rallin pääyhteistyökumppanina ja tapahtuma kantaa nimeä SM FINNSCO-RALLI.

Hyvinkään Urheiluautoilijat ry järjestää jo kuudennen kerran rallin SM-sarjan päätösosakilpailun SM Finnsco-rallin. SM Finnsco-ralli ajetaan syys-lokakuun vaihteessa Hyvinkään lähiympäristössä, Etelä-Hämeessä. Ralli on kaksipäiväinen ja kisassa ajetaan kaikkiaan 16 erikoiskoetta yhteis-pituudeltaan huikeat n. 206 km!!! Kilpailu on aina ollut ja tulee varmasti olemaan myös tänä vuonna merkittävä tapahtuma ratkottaessa SM-titteleitä ja siispä aivan aiheestakin tässä kilpailussa on jaossa korotetut SM-pisteet. Kilpailukeskus on tänä vuonna Hotelli Rantasipissä, Hyvinkään Sveitsissä.

SM Finnsco-ralli alkaa nuotitusosuudella perjantaina 29.9. klo 8.00. Nuotitus päättyy klo 19.00. Lauantaina 30.9. ensimmäinen kilpailijapari lähtee reitille klo 14.01 Hyvinkään keskustasta, Kirjastoaukiolta. Iltapäivän kuluessa ja illan pimetessä ajetaan yhdeksän erikoiskoetta (n. 133 EK-km) Etelä-Suomen vaativilla teillä. Ensimmäinen kilpailijapari saapuu yötauolle Hyvinkäälle jo klo 21.15. Vauhtia ja jännitystä on tuomassa lauantaina ja sunnuntaina ajettava supererikoiskoe, joka ajetaan kahden auton yhteislähtönä!

Sunnuntaina kilpailu jatkuu klo 9.01. Aamun ja päivän kuluessa ajetaan vielä seitsemän EK:ta (n. 73 km) eli yli yhden kansallisen rallin verran EK-kilometrejä. Voittajaa juhlitaan klo 14.30 jälkeen Hyvinkään Kirjastoaukiolla. Koko reitin pituus on noin 490 km.

Lauantain huolto on keskitetty edellisvuosien tapaan Oittiin ja sunnuntaina huolletaan Hyvinkään Vauhtipuiston alueella.

Majoitukset

Majoitukset varataan suoraan kilpailun järjestäjältä. Rallin nettisivuilta löytyy kohta "Kilpailijat" ja sieltä majoitus, sieltä voit lomakkeen, jolla majoitusvaraukset tehdään.

Säännöt julkaistaan netissä 27.7.2006, www.finnscoralli.fi

Nähdään syksyllä SM Finnsco-rallissa!

Lisätietoja:
www.finnscoralli.fi

Tiedottaja:
Anne Hjelm
040-563 4934
Lähetä sähköpostia

Markkinointi:
Mikael Tigerstedt
0400-745 441
Lähetä sähköpostia


Kilpailunjohtaja:
Pasi Winberg
0400-810 550
Lähetä sähköpostia