Facebook Twitter Email Pinterest

Teijo Lahti

20.02.2003 / Teijo Lahti

VW Valvolinen Remus Racing team taistelee Trophyn A-ryhmän voitosta kaudella 2003

Linda Lampenius jatkaa teamin toisena kartanlukijana!

Pari Lahti / Aariainen lähtee kauteen 2003 hyvillä mielin. Autoon on tullut jonkin verran uutta, niin moottori- kuin alustapuolelle. Näin uskotaan, että Polo on entistä kilpailukykyisempi ja sehän nähdään Lapualla, kun päästään tositoimiin, kertoo Teijo.

Viime vuosina ratapuolella mainetta niittänyt Teijo Lahti on palannut juurilleen rallin pariin. Kaudella 2002 Teijo istuu A-ryhmän Volkswagen Polon ratissa kartturinaan vanha tuttu Jussi Aariainen, joka viime vuosina on lukenut nuotteja nuorelle lupaukselle, Kristian Sohlbergille. Volkswagen Remus Racing-tiimi niinikään on vanha tuttu jo radalta; mukana mm. alan rautaiset ammattilaiset, tehdastiimienkin kyselemä Maukka McSalonen sekä Tarmo Kuusi ja tiimipäällikkönä Marco Linna. Tiimin toisena kartturina jatkaa Linda Lampenius.

Yhteistä ralliuraa Teijolla ja Jussilla on takanaan useita vuosia. Pari saavutti aikoinaan kansainvälistäkin menestystä ja nappasi mm. luokkavoiton Antibesin EM-rallissa, useita pistesijoja kansainvälisissä kisoissa ja SM-tasolla kymmenittäin luokkavoittoja. Vuonna 1994 pari kohahdutti Jyskälässä tullen tauolle kakkosena F2 luokassa ensimmäisenä kisapäivänä, mutta huiman alun jälkeen pari valitettavasti joutui keskeyttämään. Sport 2000-luokan alkaessa vuonna 1996 Teijo siirtyi ratapuolelle. Viiden ratavuotensa ajalta Teijo on yksi eniten voittoja saavuttanut kuljettaja.

Lajin vaihdosta huolimatta keskinäinen luottamus VV-Auton ja Teijon välillä säilyy vankkana ja yhteistyö VV-Auton kanssa jatkuu nyt rallin merkeissä. Muutkin tiimin yhteistyökumppanit luottavat Teijon rallikuskin taitoihin - mukana jatkavat entisinä pääyhteistyökumppaneista VV-Auton lisäksi Valvoline, Remus, Stand 21, Reebook ja Pioneer, Kuntoutus-Karppinen, Futura Green Racing, Hot Line matkapuhelinketju sekä Recaro.

Tiimin tiedotus

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa