Facebook Twitter Email Pinterest

Jari Ketomaa / Tommi Mäkinen Racing

24.10.2007 /

Jari Ketomaa siirtyy 2008-mallisen Subaru Imprezan ohjaimiin

Suomenmestari Ketomaa aloittaa tiiviin yhteistyön Tommi Mäkinen Racingin kanssa

Vuosina 2006 ja 2007 rallin ison N-ryhmän Suomen mestaruuden voittanut Jari Ketomaa palaa takaisin Subarun ohjaimiin. Automerkin vaihto ja kilpailuohjelman laajeneminen tarjoaa Ketomaalle kaivatun lisähaasteen sekä tärkeän hyppäyksen uralla eteenpäin.
- Kaksi edellistä kautta toivat paljon menestystä ja kehittivät minua kuljettajana. Nyt edessä on uudet haasteet, vauhdillaan SM-sarjaa hallinnut Ketomaa toteaa.

- Kuluneen syksyn aikana asetin tavoitteeksi, että pystyisin ottamaan urallani seuraavan ison askeleen. Tunsin, että olen kuljettajana siihen valmis.

- Olen erittäin tyytyväinen, että Tommi Mäkinen Racing ja Subaru tarjosivat yhteistyötä. Uuden sopimuksen avulla minulla on hyvä mahdollisuus päästä urallani eteenpäin, Ketomaa jatkaa.

Jari Ketomaan ja Tommi Mäkinen Racingin sopimus kattaa kaudet 2008 ja 2009.
- Kilpailu- ja testiohjelmani laajenee. Tavoitteena on menestyä sekä SM-sarjassa että kansainvälisissä ralleissa. Ulkomaan kilpailuohjelma on vielä työn alla ja siitä tiedotetaan myöhemmin, Ketomaa summasi.

- Uskon uuden Subarun kilpailukykyyn. Olen tyytyväinen päästessäni jatkossa toimimaan yhteistyössä Subarun ja TMR:n kanssa.


Ketomaalle vastuuta uuden Subarun kehitystyöstä

Uuden Subaru Impreza WRX STI -auton julkaisupäivä on 24. lokakuuta. Malli julkaistaan Tokion autonäyttelyssä, ja samalla tuodaan julki täydelliset tiedot N-ryhmän ralliauton varustuksesta. Uusi malli on jo herättänyt ennakkoon suurta mielenkiintoa.

Samana päivänä Japanissa julkaistaan myös Tommi Mäkinen Racingin uuden suomalaiskuljettajan, Jari Ketomaan, nimi kansainväliselle medialle.
- Meillä on selkeät tulevaisuuden suunnitelmat ja niihin suunnitelmiin Jari Ketomaa sopii mainiosti. Hänen nopeutensa ja tuloksensa puhuvat puolestaan, kertoo Tommi Mäkinen Racingin toimitusjohtaja Esko Reiners.

- Meillä on tarkoitus käyttää Ketomaata uuden Subarun testi- ja kehityskuljettajana yhdessä Tommi Mäkisen kanssa.

- Yhteistyön tarkoituksena on mennä yhdessä eteenpäin kansainvälisillä ralliareenoilla unohtamatta tietenkään kotimaan ralleja. Autamme omalta osaltamme Ketomaata urallaan eteenpäin, Reiners päätti.

www.ketomaa.com

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa