Facebook Twitter Email Pinterest

Katajamäki jättää Mikkelin SM-rallin väliin

14.03.2003 /

Kosti Katajamäki on joutunut peruuttamaan osallistumisensa Mikkelin SM-ralliin. Katajamäki voitti VW Golfillaan ylivoimaisesti oman luokkansa edellisessä SM-osakilpailussa Lapualla, mutta ei puolusta ykkössijaansa huomisessa osakilpailussa. - Lapuan voittoautoon ilmaantui kiinnostunut ostaja, ja niin auto myytiin. Mikkeliin en saanut kilpailukykyistä kalustoa, joten katsottiin parhaaksi peruuttaa osallistuminen. Neuvotteluja käytiin aina torstai-iltaan asti, mutta sellaista autoa jolla voisi ajaa voitosta, ei tähän hätään löytynyt, Katajamäki selvitti.

Junioreiden MM-sarjaa Volkswagen Pololla ajava Katajamäki uskoo, että kesän SM-ralleissa hän on jälleen mukana. Suurimmat panokset satsataan nimenomaan MM-ralleihin, ja SM:ää ajetaan kulloistenkin mahdollisuuksien mukaan.

- Yritämme saada Suomeen samanlaisen auton jolla ajamme MM-sarjaa. Se toimisi samalla testiautona, sillä junioreiden MM-sarjassa ajetaan vielä neljä sorarallia. SM-kisat olisivat hyvää treeniä, Katajamäki tietää.

Katajamäki ja kartanlukija Miikka Anttila viettävät nyt parin kuukauden rallitaukoa. Edellinen kilpailu Turkissa päättyi voittoon ja seuraava kisa häämöttää kesäkuussa Kreikassa. Suomalaispari on junioreiden MM-pisteissä jaetulla ykkössijalla.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa