Facebook Twitter Email Pinterest

Aki Teiskonen

09.07.2003 / Aki Teiskonen

Itä-Suomen reissu oli meille menestyksekäs, saimmehan siellä aikaiseksi hyvän tuloksen. Yleisen luokan puolella ensimmäistä kertaa kaikki napsahti kohdalleen, niin ajaminen kuin nuottikin. Automme on hyvässä iskussa ja käyttäytyi hypyissä erinomaisesti.

Joensuusta saadulla tsempillä latasin Jyväskylässä heti kisaa seuranneena sunnuntai Puustelli Asfalttisprintin. Kisa oli sinällään mielenkiintoinen, ajoinhan vanhaa maestroa Jouko "Jokke" Kalliota vastaan. Kello kertoi minulle mieluisia uutisia, onnistuin voittamaan Kallion 0,2 sekunnilla.

Sateinen kesäkuu ei ole pahemmin houkutellut aurinko lomailuun, joten aikaa on jäänyt auton huoltoon sekä testihommiin. Juhannuksena vedettiin lonkkaa, eikä auton ajaminen ollut mielessä lukuun ottamatta paria yli ysikymppiä! Kesän juhlan jälkeen käväisimme muutaman päivän AKK:n valmennusryhmän parissa Vierumäellä. Taas saatiin mukaan uusia eväitä, joita voidaan maistella kesän kuluessa. Kesäkuussa piti ajaa Mänttä ralli, mutta olivat peruuttaneet sen joten kisataukoa tuli väkisin kuukauden verran.

Tampereella Exide rallissa lähdemme liikkeelle siitä mihin Joensuussa jäätiin. Neljän SM kisan jälkeen näyttää siltä että kykenemme vähäisestä kokemuksesta huolimatta tasapäiseen kilvan ajoon luokan kärkisijoituksista. Joensuussa nähtiin miten tiukkaa voi olla eikä virheisiin ole varaa. Pikkusen on vielä parannettava vauhtia niin ollaan suurimman pystin sangassa kiinni!

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa