Facebook Twitter Email Pinterest

Juha Vuorela

14.07.2003 /

Tampereen SM-Rallissa tuli onnistuminen

Juha Vuorelan vauhti jatkui siitä mihin se edellisessä SM-Rallissa Joensuussa jäi. Tampereella ajetussa Exide Rallissa homma natsasi ja Juha oli ison N-ryhmän neljäs. Tampereen osakilpailuun nuottia lähti lukemaan kokenut Asko Sairanen.

Vuorela sai RRE:n hoitaman Mitsubishi Lancer Evo 7 mallin hyvään vauhtiin. Erikoiskoe sijoitukset luokassa vaihtelivat kahdeksan ja kolmen välillä. Kahdesti Juha ja Asko olivat kolmas

isossa N-ryhmässä. Erikoiskoe viidellä he joutuivat pysähtymään SOS kyltille, koska katsoja oli loukkaantunut. - Saimme siitä asian mukaisen hyvityksen, eikä kisa mennyt siinä pilalle, kertoo Vuorelan Juha tapauksesta. Muuten längelmäkeläinen on tyytyväinen ajoonsa. - Itseluottamusta on tullut lisää ja Askolta tullut hyvää oppia. Kahteen kertaan ajetuilla neljännellä ja seitsemännellä erikoiskokeella meni yksi paikka hiukan leveeksi molemmilla kertaa, muuta ongelmaa ei ollut, tiivisti tyytyväinen Vuorela kilpailunsa. Eroa lopputuloksissa voittaja Juha Saloon tuli 44,1 sekuntia ja kolmanneksi ajaneeseen Marko Uutelaan 22,4 sekuntia. Subarulla kisaava Jari Ketomaa jäi vain 0,8 sekuntia Juhasta, joten tiukkaa oli.

Mukaan Suomen MM-ralliin

Pari Vuorela ja Sairanen ovat ilmoittautuneet mukaan myös elokuun 7.-10. päivä ajettavaan Neste Ralliin. - Päätös tehtiin viime tipassa ja nyt tehdään kovasti töitä että saadaan kaikki kuntoon, ensimmäiseen "Jyskäläänsä" valmistautuva Vuorela kertoo.

Vauhdikkain autourheiluterveisin

Juha Vuorela Rally Team

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa