Facebook Twitter Email Pinterest

Juha Vuorela

14.07.2003 / Juha Vuorela

Tampereen SM-Rallissa tuli onnistuminen

Juha Vuorelan vauhti jatkui siitä mihin se edellisessä SM-Rallissa Joensuussa jäi. Tampereella ajetussa Exide Rallissa homma natsasi ja Juha oli ison N-ryhmän neljäs. Tampereen osakilpailuun nuottia lähti lukemaan kokenut Asko Sairanen.

Vuorela sai RRE:n hoitaman Mitsubishi Lancer Evo 7 mallin hyvään vauhtiin. Erikoiskoe sijoitukset luokassa vaihtelivat kahdeksan ja kolmen välillä. Kahdesti Juha ja Asko olivat kolmas

isossa N-ryhmässä. Erikoiskoe viidellä he joutuivat pysähtymään SOS kyltille, koska katsoja oli loukkaantunut. - Saimme siitä asian mukaisen hyvityksen, eikä kisa mennyt siinä pilalle, kertoo Vuorelan Juha tapauksesta. Muuten längelmäkeläinen on tyytyväinen ajoonsa. - Itseluottamusta on tullut lisää ja Askolta tullut hyvää oppia. Kahteen kertaan ajetuilla neljännellä ja seitsemännellä erikoiskokeella meni yksi paikka hiukan leveeksi molemmilla kertaa, muuta ongelmaa ei ollut, tiivisti tyytyväinen Vuorela kilpailunsa. Eroa lopputuloksissa voittaja Juha Saloon tuli 44,1 sekuntia ja kolmanneksi ajaneeseen Marko Uutelaan 22,4 sekuntia. Subarulla kisaava Jari Ketomaa jäi vain 0,8 sekuntia Juhasta, joten tiukkaa oli.

Mukaan Suomen MM-ralliin

Pari Vuorela ja Sairanen ovat ilmoittautuneet mukaan myös elokuun 7.-10. päivä ajettavaan Neste Ralliin. - Päätös tehtiin viime tipassa ja nyt tehdään kovasti töitä että saadaan kaikki kuntoon, ensimmäiseen "Jyskäläänsä" valmistautuva Vuorela kertoo.

Vauhdikkain autourheiluterveisin

Juha Vuorela Rally Team

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 59 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 53 pistettä KoMoKe (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 50 pistettä AlavUA (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa