Facebook Twitter Email Pinterest

Aki Teiskonen

03.09.2003 /

Urallaan vahvassa nousussa oleva Laukaan Aki Teiskonen lähtee tosissaan jahtaamaan luokkansa kärkisijaa Uudenkaupungin SM-rallissa 12-13.9.2003. Tiestö on Akille täysin uutta, joten tältä osin hän joutuu lähtemään puhtaalta pöydältä.

- Uudessakaupungissa on lähdettävä heti täysillä ja oltava hereillä ensi metreistä alkaen. Auto on hyvässä iskussa, testejä on tehty ahkerasti. Oman ajon tulee onnistua maksimaalisesti ja uskon myös sen onnistuvan. Tampereella vetelin hieman liian leveillä linjoilla ja menetin aikaa. Ajoon tulee saada lisää tarkkuuttaja turhat luistelut pitää jättää pois, kertoo Aki suunnitelmistaan.

- Tampereen jälkeen on tullut pienoinen ajotauko, mutta se on käytetty testien ohella ajoharjoitteluun. Tilanne luokassamme on muodostumassa todella mielenkiintoiseksi.

Vauhtini on ollut koko kesäkauden nousujohteista ja pidän tiukoista sekunti kamppailuista jollaista odotan myös tulevassa kisassa, tuumaa Aki.

Tilanne pikkunassessa SM mitalisijoitusten osalta on osittain auki. Mäenpää näyttää hoitavan homman ellei rouva Fortuna käännä hänelle selkäänsä. Hopeasta ja pronssista tullaan käymään kova kamppailu Tomi Lantan, Jarno Kinnusen sekä Akin välillä. Varmaa on ettei kukaan tule antamaan helpolla periksi. Syksystä tulee mielenkiintoinen.

Televisiosta tulee rallin ennakkoa sunnuntaina 7.9 MTV3 kanavan motorfoorum lähetyksessä 18.30

Harri Savolainen

Teiskonen tiedotus

www.koskeloteiskonen.com

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa