Facebook Twitter Email Pinterest

Kilpailijoita palkittiin jo lauantaina

04.10.2003 / Kilpailijoita palkittiin jo lauantaina

Iso A

Basti, Tuohino, Pykälistö autokunnat tulivat reippain iloisin mielin antoisan päivän jälkeen tilaisuuteen jossa palkittiin päivän nopein pari, päivän nopeimman palkitsi Valvoline. Basti ajoi tänään 7 erikoiskokeelle pohjat, vain yhdellä hän jäi Pykälistölle.

Kaikkien kuljettajien mielipide päivästä oli, että pitkästä aikaa pimeässä ajo tuntui mukavalta. Kesä-syyskeleillä pimeässä ajo kun poikkeaa talven pimeistä keleistä aikalailla. Päivä voisi olla pidempi, aloitettaisiin heti aamusta niin saisi ajaa kunnolla ja ajettaisiin pitkälle iltaan niin tulisi sitä pimeätäkin.

Iso N

Isossa N-ryhmässä Lasiliiri palkitsi nopeimman parin; Juha Salo ajoi kaikille lauantaina kahdeksalle ek:lle pohjat, - Hyvä niin, en mä nyt niin kovaa ajanut, yritin vaan päästä vauhtiin, hän tuumaili.

Hannu Hotanen jäi Salolle 52 sek. ja tuumaili erosta: - Ei paha ollenkaan, huomenna pistetään kampoihin ihan kunnolla ja yritetään täysillä.

Salo: - Ei tässä vielä voi mitään varmistella. Hyviä pätkiä on tänään ollut. Aikaisemmin vois aloittaa jotta, ehtis paljon pätkiä. Joensuussa pätkät erosi siinä suhteessa, että oli enemmän korkeuseroja, mutta on ne tiet täälläkin hyviä, teiden luonteen vaan ovat erilaiset, nyökkäilivät kaikki ison N:n kuljettajat.

Pikku a

Pikku a:ssa RPO palkitsi päivän nopeimman parin, Janne Vähämikon - Oli vähän liukasta, tuli varmaan valittua väärät renkaat tai jotain, kun tuntui niin liukkaalle, pimeääkin oli.

Pikku n

Pikku n:ssä Toni Klemets oli päivän nopein ja Fortum palkitsi hänet siitä,

- Ihan asiallisesti meni päivä, isot tiet on ihan ok, en oikeen viihdy pienillä teillä. Aamulla oleva ek 11 tuntuu ainakin nuotituksen mukaan "pieneltä", mutta kyllä se siitä sitten.

Luokan II Aki Teiskonen: - Eroja olisi saanut varmaan aikaiseksi pimeellä jos olis ollu enemmän hullu rohkeutta enemmän, et olis uskaltanu ajaa täysillä nuotin mukaan. 5,8 sekuntia on vielä kiinniotettavissa.

TROPHY N

Jorma Laakso piti päivän vauhdikkainta vauhtia ja Verkon rakentaja WIREn palkinto luovutettiin hänelle. - Ek 2 oli vähän liian nopee, nuoremmat tais mennä nilkka suorana ja kun ne on kevyempiä niin kovempaahan ne siellä pääsi. Tunturissa oltiin viimeksi pimeessä, mutta tää on kuitenkin ihan erilaista kun ei oo penkkoja joihin nojata ja jotka ohjais. Tomi Saaristo tuumaili: -Nuottiin luottaminen pimeellä on hieman vaikeeta, mutta ei siinä kuitenkaan kamalan suuria eroja syntynyt niillä pätkillä jotka, ajettiin kahteen kertaan.

TROPHY A

Hotelli Linnea palkitsi Trophy A:n päivän nopeimman, Kalevi Ahon. Hänellä ei kommentoitavaa kovasti ollut, vauhdikas päivä!

Ralli jatkuu huomenna klo 8.00

SM Valvoline ralli

Anne Hjelm

Lehdistöpäällikkö

040-563 4934

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa