Facebook Twitter Email Pinterest

Teemu Arminen

22.02.2005 /

Rallin SM-sarjan toinen osakilpailu Vaakuna ralli Mikkelissä meni parilta Teemu Arminen ja Seppo Varmavuo tavoitteen mukaisesti. Sijoitus isossa N-ryhmässä parani Rovaniemen osakilpailusta.

Mikkelissä oli kaikki talvirallin ainekset. Seitsemän erikoiskokeen kilpailussa erikoiskilometrejä kertyi 95. Teemun ja Sepon kilpailu meni ilman suurempia murheita.
- Siitä suuri kiitos kuuluu huollon kavereille sekä Tommi Mäkinen Racingille, kiittävät Teemu ja Seppo. Sijoitus N-ryhmässä oli 16:sta. Vaikka matkaa kärkeen on, tiedostavat kuljettajat sen ja vauhti on nousujohteista. Vain yksi ajovirhe kolmannella erikoiskokeella vei turhaa aikaa. Subaru ei taittunut risteykseen ja pieni kääntyminen siimojen alla maksoi muutaman sekunnin.

- Suunta on kuitenkin oikea. Vauhdillisesti olimme jo kärkeä lähempänä kuin Rovaniemellä. Ei muuta kuin ajoon lisää vauhtia ja nuottia on saatava tarkemmaksi ja uutta rytmiä mukaan, miettii kaksikon nuotinluvusta vastaava Seppo Varmavuo lääkkeitä jo seuraavaan Laukaan osakilpailuun, joka kaasutellaan 12.3.

Subaru Challengessa toisella sijalla

Tommi Mäkinen Racing ja Subarun maahantuojan järjestämässä Subaru Challengessa Arminen ja Varmavuo ovat Mikkelin jälkeen toisena.
- Se on enempi kuin osattiin odottaa. Sarja tuo mukavasti potkua meille tavallisille harrastajille, Teemu ja Seppo tuumivat tyytyväisenä.


teksti: Vesa Rauhala

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa