Facebook Twitter Email Pinterest

Teemu Arminen

22.02.2005 / Teemu Arminen

Rallin SM-sarjan toinen osakilpailu Vaakuna ralli Mikkelissä meni parilta Teemu Arminen ja Seppo Varmavuo tavoitteen mukaisesti. Sijoitus isossa N-ryhmässä parani Rovaniemen osakilpailusta.

Mikkelissä oli kaikki talvirallin ainekset. Seitsemän erikoiskokeen kilpailussa erikoiskilometrejä kertyi 95. Teemun ja Sepon kilpailu meni ilman suurempia murheita.
- Siitä suuri kiitos kuuluu huollon kavereille sekä Tommi Mäkinen Racingille, kiittävät Teemu ja Seppo. Sijoitus N-ryhmässä oli 16:sta. Vaikka matkaa kärkeen on, tiedostavat kuljettajat sen ja vauhti on nousujohteista. Vain yksi ajovirhe kolmannella erikoiskokeella vei turhaa aikaa. Subaru ei taittunut risteykseen ja pieni kääntyminen siimojen alla maksoi muutaman sekunnin.

- Suunta on kuitenkin oikea. Vauhdillisesti olimme jo kärkeä lähempänä kuin Rovaniemellä. Ei muuta kuin ajoon lisää vauhtia ja nuottia on saatava tarkemmaksi ja uutta rytmiä mukaan, miettii kaksikon nuotinluvusta vastaava Seppo Varmavuo lääkkeitä jo seuraavaan Laukaan osakilpailuun, joka kaasutellaan 12.3.

Subaru Challengessa toisella sijalla

Tommi Mäkinen Racing ja Subarun maahantuojan järjestämässä Subaru Challengessa Arminen ja Varmavuo ovat Mikkelin jälkeen toisena.
- Se on enempi kuin osattiin odottaa. Sarja tuo mukavasti potkua meille tavallisille harrastajille, Teemu ja Seppo tuumivat tyytyväisenä.


teksti: Vesa Rauhala

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 122 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 120 pistettä KiuUA (R5)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 119 pistettä SAU (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 119 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 51 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa