Facebook Twitter Email Pinterest

Jani Salomaa

14.03.2005 /

Jani Salomaan ja Mikko Lappalaisen talvikausi päättyi pettymykseen. Peurunkaralliin oli valmistauduttu hyvin ja odotukset olivat korkealla. Perjantai iltana pojat kävivät vielä ajamassa pienen testin TMR:n radalla Puuppolassa. Janin sairastuminen perjantaina iltana vei kuitenkin hommasta fiilikset.

- Perjantai illalla tuli huono olo, oksensin perjantain ja lauantain välisen yön sekä lauantai aamupäivän. Lauantaina oli tietenkin ukosta voimat poissa ja fiilis samoin, vielä ennen lähtöä huoltopaikalla piti käydä kerran puhumassa norjaa, Jani kuvaili harmillista tilannetta.

Kilpailuun he kuitenkin lähtivät, mutta edessä oli keskeytys jo toisella erikoiskokeella.
- Kerran ajettiin kunnolla hankeen ja kokoajan tuntui että auto vie enemmän äijiä kun toisinpäin. Mikon kanssa yhdessä totesimme, että homma alkaa olla liian vaarallista. Ek 2:lta ajoimme sitten väliltä pois. Nyt ottaa päähän ihan oikeasti, Salomaa kertoi sunnuntaina. Olo oli jo paranemaan päin, mutta sunnuntaille suunniteltu Keuruun rallisprint jäi näin myös sairastumisen takia väliin.

Talvikausi on nyt kisojen osalta ohi, ei mennyt ihan niin kuin toivottiin. No, tämä on moottoriurheilua, ja välillä se potkii rankastikin päähän, Jani miettii.

Seuraavana Salomaa-Racingin kalenterissa ovat Auto&Korjaamo messut vielä tällä viikolla sekä American Car Show pääsiäisenä. Molemmat tapahtuvat ovat Helsingin Messukeskuksessa, jossa myös teamin kuljettajat ovat paikalla.

www.lowprofile-motorsport.com

Salomaa-Racing / Vesa Rauhala

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa