Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Westerlund

20.06.2005 /

Kolme ensimmäistä erikoiskoetta kamppailimme tekniikkamurheita vastaan mutta loppu kisasta sujui hieman paremmissa merkeissä. Hikinen urakka kannatti.

Autossa ilmeni ensimmäisen erikoiskokeen alkukilometrien jälkeen ongelmia ahtopaineissa. Auto ei oikein kulkenut nopeilla osuuksilla ja siksi harmittavasti jäimme näillä kolmella ensimmäisellä erikoiskokeella normaalivauhdistamme aikalailla. Huollossa kolmen pätkän jälkeen auto saatiin sitten siihen kuntoon että pääsimme jatkamaan matkaa. Hyvä näin, koska alussa auto kyllä kulki eteenpäin mutta huippuvauhti puuttui. Sijoituksemme ryhmässä oli siinä vaiheessa 10.

Neljännelle erikoiskokeelle pääsimme sitten lähtemään toimivalla autolla ja päätimme yrittää kuroa etumatkaa kiinni. Erikoiskokeet 4-6 menivät aika mukavasti ja huollossa ennen kahta viimeistä pätkää olimme nousseet sijalle 8. eli saimme ajamalla kiinni Kim Niemen ja Markku Nikupeterin. WRC kalusto oli tietenkin jo kovasti karussa mutta näitä samanlaisia A ryhmäläisiä vastaan lähinnä kisaa nyt ajoimmekin. Kaksi viimeistä erikoiskoetta ajoimme varman päälle tasaista vauhtia ja varmistelimme sijoitustamme.

Lopputuloksissa nousimme ryhmässä 7. sijalle ja SM-pisteitä nappasimme mukavasti 6 kpl 5. sijan mukaisesti koska kisan voittanut Sebastian Lindholm ja kakkoseksi ajanut Jari-Matti Latvala eivät ole ilmoittautuneet sarjaan. SM-pistetaulukossa olemme 6. sijalla vain 2 pisteen päässä 5.sijasta.

Loppukauden kisoihin täytynee kehitellä hieman juttuja koska ajollisesti erikoiskokeet joilla auto toimi sujuivat ihan hyvin mutta ajat eivät jostakin syystä olleet ihan sitä tasoa jota odottelimme. Pientä puristusta lisää ja hieman paneutumista auton alustan säätöihin niin eiköhän se niillä hoidu.

Seuraavan kerran kaasutellaan SM-pisteistä 16. heinäkuuta Kuusankosken ympäristössä. Palataan asiaan ennen rallia. Valkeakosken kuvia päivitämme omille sivuillemme vielä tänään.

Nyt toivotan kaikille oikein mukavaa juhannusta!

Ystävällisin terveisin:
Hessu Westerlund
GSM 0400/485041

http://www.rtv-westerlund.fi/rallyteamwesterlund/

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa